marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Incasari de peste un milion de lei pentru "Logan", cel mai recent film din franciza "X-Men". Cine se mai afla in topul box office de la noi

”Logan”, cel mai recent film din franciza ”X-Men”, cu Hugh Jackman, Patrick Stewart si Dafne Keen in rolurile principale, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de peste 1 milion de lei.

Incasari de peste un milion de lei pentru Logan , cel mai recent film din franciza X-Men . Cine se mai afla in topul box office de la noi

Westernul post-apocaliptic, un SF de actiune regizat de James Mangold, a generat incasari de 1.471.426 de lei, dupa ce a fost vizionat in primul weekend de la lansare de 71.617 spectatori, relateaza News.ro.

Hugh Jackman interpreteaza pentru ultima data in cariera personajul care i-a consolidat celebritatea, cel al unui mutant puternic, ce detine o capacitate uluitoare de autoregenerare - Wolverine. Potrivit multor critici de film, ”Logan” este cel mai reusit film din intreaga serie ”X-Men”.

Animatia ”Balerina/ Ballerina” a debutat pe locul al doilea in clasament, cu incasari de 417.332 de lei si 22.524 de spectatori, potrivit Cinemagia. Filmul prezinta aventura lui Felicie, o tanara orfana care are o singura pasiune - dansul. Impreuna cu Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pune la cale un plan indraznet pentru a fugi din orfelinat direct la Paris. Felicie va trebui sa lupte sa se autodepaseasca si sa invete din greseli, astfel incat sa poata transforma in realitate cel mai nebunesc vis al sau.

Comedia ”Hai sa ne batem/ Fist fight”, de Richie Keen, cu Ice Cube, Charlie Day si Tracy Morgan in distributie, a coborat pe locul al treilea in box office-ul romanesc, cu incasari de 291.515 lei si 14.518 de spectatori.

Filmul de actiune ”John Wick 2”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves in distributie, se afla pe locul al patrulea in top, cu incasari de 254.163 de lei, dupa ce a fost vizionat de 12.217 de spectatori.

Drama romaneasca ”Ana, mon amour” a debutat pe pozitia a cincea in clasamentul romanesc. Filmul, regizat de Calin Peter Netzer, cu Mircea Postelnicu si Diana Cavallioti in rolurile principale, a generat incasari de 160.162 de lei si a fost vizionat de 8.631 de spectatori.

”Cincizeci de umbre intunecate/ Fifty Shades Darker”, regizat de James Foley, cu Jamie Dornan si Dakota Johnson in distributie, se gaseste pe pozitia a sasea in clasament, cu incasari de 146.838 de lei si 7.197 de spectatori.

Filmul horror ”Avertizarea/ Rings”, de F. Javier Gutiérrez, cu Matilda Lutz si Vincent D'Onofrio in distributie, a coborat in topul romanesc pe locul al saptelea, cu incasari de 75.905 de lei si 4.000 de spectatori.

Filmul de animatie ”Rock Dog”, regizat de Ash Brannon, se afla pe pozitia a opta in box office-ul romanesc, cu incasari de 71.457 de lei si 3.960 de spectatori.

Pe locul al noualea in clasament a coborat comedia animata ”Lego Batman: Filmul/ The LEGO Batman Movie”, cu incasari de 69.392 de lei si 3.583 de spectatori.

”T2 Trainspotting” se gaseste pe locul al zecelea in top. Filmul, continuarea lungmetrajului din 1996, regizat de Danny Boyle, cu Ewan McGregor,  Robert Carlyle, Ewen Bremner si Jonny Lee Miller in distributie, a generat incasari de 62.754 de lei si a fost vizionat de 2.999 de spectatori.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies