marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Incep filmarile la Fast and the Furious 6: cand se va lansa filmul de debut al lui Jason Statham intr-o franciza de 1,6 miliarde de $

Filmarile la Fast and the Furious 6, a sasea parte din franciza cu incasari mondiale de 1.6 miliarde de dolari vor incepe in luna mai a dezvaluit actorul Dwayne 'The Rock' Johnson.

Incep filmarile la Fast and the Furious 6: cand se va lansa filmul de debut al lui Jason Statham intr-o franciza de 1,6 miliarde de $

In 2011 Fast Five a fost cel mai piratat film al anului cu peste 9 milioane de downloaduri ilegale. In 2013 gasca vitezomanilor se intoarce, insa pana acum in distributie au fost confirmati doar Dwayne Johnson, Vin Diesel si Jordana Brewster.


Se pare ca cei de la Universal Studios sunt interesati sa il aduca si pe Jason Statham in Fast and the Furious 6, insa actorul nu a fost anuntat oficial. Justin Lin, care a regizat cel mai recent film din serie, a refuzat Terminator 5 pentru a se concentra pe filmarile de la Fast and Furious care vor avea loc in Anglia si Germania. Pentru fanii hard core ai seriei, aceasta nu va fi ultima parte: Universal a ajuns ca in urmatorii 5 ani vor lansa si partea a saptea a francizei.


Fast Five  ( 2011)
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Regie: Justin Lin
Buget: 125 de milioane de $
Incasari: 626 de milioane de $


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies