marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Încredere, un film despre prădătorii sexuali și drama adolescentelor credule

Ce faci atunci când fiica ta cade în plasa unui pedofil?

Încredere, un film despre prădătorii sexuali și drama adolescentelor credule
Annie (Liana Liberato), o fată de 14 ani ce locuiește împreună cu părinții ei, Will (Clive Owen) și Lynn Cameron (Catherine Keener), într-un cartier liniștit din suburbia, primește un computer de ziua ei. Totul se schimbă în momentul în care ea începe să comunice online cu un necunoscut, care pretinde că are 16 ani și se numește Charlie.
 
Pe măsură ce vorbesc tot mai des, fata începe să se simtă atrasă de el, ajungând să-i trimită și câteva fotografii indecente cu ea. În momentul în care Annie acceptă să se întânlească față în față cu el, adolescenta descoperă cu stupoare că Charlie nu este nici pe departe cine credea ea, ci este un bărbat în vârstă de 40 de ani, care e obsedat sexual și își ademenește victimele prin intermediul rețelelor de socializare.


 
După ce Annie este agresată sexual de Charlie, rămâne cu traume psihice pe care psiholoaga Gail se străduiește să o ajute să le depășească. Relațiile părinților se destramă pe zi ce trece. Aceștia se autoînvinovățesc pentru cele întâmplate. Dornic de răzbunare și din dorința de a-l împiedica pe acest pedofil să violeze vreo altă fata, Will Cameron îl vânează prin toată țara pe Charlie pentru a-l pedepsi.


 
Filmul „Încredere“/„Trust“ (2010) este difuzat la Pro Cinema marți seară de la ora 22:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies