marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Indiana Jones i-a cucerit și pe francezi, iar Harrison Ford a primit o Palme d’Or de onoare

La cei 80 de ani ai săi, actorul american a fost celebrat la Cannes, unde echipa filmului „Indiana Jones şi cadranul destinului“ a fost primită cu aplauze.

Indiana Jones i-a cucerit și pe francezi, iar Harrison Ford a primit o Palme d rsquo;Or de onoare
Joi seară, Croazeta a devenit neîncăpătoare pentru fanii strânși să-i vadă defilând pe covorul roșu pe protagoniștii celui de-al cincilea episod al seriei lansate acum patru decenii, „Indiana Jones şi cadranul destinului“.
 
Cum aceasta a fost ultima prestație a lui Harrison Ford ca Indiana Jones, emoțiile au fost uriașe pentru marele actor, care a asistat la premiera filmului în Marele teatru Lumière, în cadrul celei de-a 76-a ediții anuale a Festivalului de Film de la Cannes. 


 
Harrison Ford era așteptat pe scenă și pentru a-i fi înmânat trofeul Palme d’Or de onoare. La primirea înaltei distincţii, Harrison Ford s-a declarat „profund mişcat“ de recunoașterea primită de cinema-ul francez, lucru vizibil pe faţa actorului. Emoţie mare şi două ore şi jumătate mai târziu, adică după proiecţia în faţa a 2.500 de spectatori, când aplauzele au fost neîntrerupte timp de 5 minute.


 
În marea lui seară de pe Riviera Franceză, Harrison Ford a fost însoțit de actrița Calista Flockhart, cea de-a treia lui soție, alături de care are un mariaj discret și liniștit din 2010 încoace. Cunoscută publicului român mai ales pentru rolul emblematic din serialul „Ally McBeal“, Calista Flockhart a fost ravisantă în rochia sa neagră, lungă, din voal, cu inserții de catifea.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Cele mai citite

Catrinel Menghia a refuzat, inițial, rolul din multi-premiatul La Gomera, difuzat astăzi la Pro Cinema

„La Gomera“, marele câştigător la Premiile Gopo din anul 2020 cu 9 statuete, este al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu și a fost propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020. 

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies