marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ingrid Bergman, pe afisul Festivalului de Film de la Cannes 2015: actrita simbol care a schimbat standardele in cinematografie

Afisul oficial al celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Cannes (13 - 24 mai) va fi reprezentat de o fotografie cu actrita Ingrid Bergman. 

Ingrid Bergman, pe afisul Festivalului de Film de la Cannes 2015: actrita simbol care a schimbat standardele in cinematografie

In acest an, o alta legenda a cinematografiei mondiale este omagiata la Festivalul de Film de la Cannes. Ingrid Bergman, considerata una dintre cele mai talentate actrite care au existat vreodata, a reprezentat simbolul cinematografiei moderne, dar si a femeii libere.

 


Pe afisul din acest an, Ingrid Bergman, care a lucrat cu regizori celebri precum Alfred Hitchcock, Roberto Rossellini si Ingmar Bergman si a jucat alaturi de actori hollywoodieni de prim rang precum Cary Grant, Humphrey Bogat si Gregory Peck, apare intr-o fotografie de tip portret, zambitoare, cu un chip care pare sa priveasca spre un orizont plin de promisiuni.

 

 


Ingrid Bergman a fost desemnata presedinte al juriului oficial de la Cannes in anul 1973. "Familia mea si eu insami suntem foarte emotionati de faptul ca organizatorii Festivalului de la Cannes au ales-o pe minunata noastra mama in calitate de imagine a afisului oficial, in anul centenarului nasterii sale", a declarat actrita Isabella Rossellini, fiica ei.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies