marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Interstellar, proiectul ultra secret al regizorului Christopher Nolan: cum arata prima imagine oficiala cu Matthew McConaughey, filmul va fi despre calatoriile in timp si gaurile de vierme

S-a lansat prima imagine oficiala din Interstellar. Asa cum si-a obisnuit fanii, regizorul Christopher Nolan tine sub secret detalii despre noul sau film si nu vrea sa divulge foarte multe. Totusi, acesta a spus ca tematica filmului va fi centrata pe calatoriile in timp, gaurile de vierme, dar si o relatie emotionata intre tata si fiica.

Interstellar, proiectul ultra secret al regizorului Christopher Nolan: cum arata prima imagine oficiala cu Matthew McConaughey, filmul va fi despre calatoriile in timp si gaurile de vierme

 

Cei de la Collider au lansat prima imagine oficial din Interstellar, in care apare Matthew McConaiughey. Actorul premiat cu Oscar in acest an pentru rol principal a declarat ca acesta va fi cel mai ambitios film din cariera lui Nolan.
 

Povestea din Interstellar urmareste un grup de exploratori care descopera noi gauri de vierme si le vor explora pentru a invinge limitele omului in calatoria in spatiu si pentru a cuceri vastele teritorii in calatoriile lor interstelare". Conform lui Nathan Crowley, designer in echipa filmului, "pelicula va atinge si subiecte complexe precum gaurile de vierme, relativitate, gravitatie si efectele lor in timp". Insa filmul va avea si o latura emotionala privind "relatia umana dintre un tata si fiica acestuia. Matthew McConaughey va fi liderul grupului de exploratori.
 

Totodata, filmul va aduce in prim plan efectele devastatoare pe care le poate aduce supra populare planetei si lipsa de hrana. Odata cu schimbarile climatice, porumbul ramane singurul aliment viabil de consum, iar omenirea trebuie sa gaseasca noi resurse de hrana.

 

"Interstellar este cel mai ambitios film pe care l-a facut Chris Nolan pana acum. Si sincer, a facut cateva astfel de proiecte, deci va imaginati si voi despre ce este vorba. El este un cineast cu totul deosbit: nu exista probleme pe platouri, el le rezolva pe toate. Lucreaza ca un artist, dar in acelasi timp ar putea avea ce buget isi doreste. Am terminat filmarile chiar mai repede decat era termenul limita" a spus acesta, citat de Collider.

 

Matthew McConaughey a povestit si cum a primit rolul: "Ne-am intalnit, iar el mi-a spus <<Mud. Am vazut acel film si l-am indragit imediat>>. Apoi, am stat vreo 2 ore la el acasa, dar nu mi-a zis nimic de Interstellar. Nu stiam ce se petrece, pentru ca el nu e un tip care sa aiba astfel de intalniri. " La scurt timp, actorul a primit rolul principal in productia ambitioasa a regizorului britanic.

 


La randul sau, Christopher Nolan a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui McConaughey: "El lucreaza din interior catre exterior. Abordeaza fiecare personaj cu o umanitate incredibila, incercand sa intre intr-o conexiune emotionala cu publicul, pastrand insa si rigorile narative".
 

 

Fanii inca asteapta un prim trailer oficial, ce ar urma sa fie lansat luna aceasta. Interstellar urmeaza sa fie lansat in cinematografe din 7 noiembrie 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies