marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Interviu cu Orlando Bloom: motivul pentru care a ajuns sa joace un rol gay in Cei trei muschetari

Una dintre cele mai celebre povesti scrise de Alexandre Dumas prinde viata din nou pe marile ecrane intr-o versiune moderna, regizata de Paul W.S Anderson. Noul film Cei trei muschetari are efecte speciale deosebite, tehnologie 3D, actori de prima mana si multa actiune. Cei trei muschetari promite sa fie un film plin de aventura si adrenalina, dar si o versiune a unei vechi povesti adaptata perfect pentru o noua generatie.
 

Interviu cu Orlando Bloom: motivul pentru care a ajuns sa joace un rol gay in Cei trei muschetari

INTRA AICI IN CONCURS, raspunde la intrebare si poti castiga 10 invitatii duble la Cei trei muschetari la Hollywood Multiplex!

 

Orlando Bloom a vorbit despre ce l-a atras la Buckingham, personajul interpretat de el. Actorul britanic s-a bucurat enorm sa faca parte din proiect si sa joace un personaj ambiguu si controversat, pe care l-a asemanat cu un rock star.
 

"Era cel mai bogat curtean al regelui. E ca un copil rasfatat. Isi primeste marea jucarie: corabie plutitoare.

E un filfizon, ii place sa se laude, sa vada si sa fie vazut. Crede ca poate sa se culce cu orice femeie vrea el. Crede ca se poate culca si cu femei si cu barbati. E un fel de star rock. Cred ca imi indeplineste cele mai nebunatice visuri din intreaga cariera " a spus Orlando Bloom, cunoscut din primele trei filme din seria Piratii din Caraibe.

"Ceea ce m-a atras foarte bine la acest proiect a fost ca Jeremy ( n.r. Bolt, producatorul filmului) si Paul ( n.r. Paul W.S. Anderson) regizorul, s-au gandit la mine pentru rolul lui Buckingham. A fost nemaipoment pentru ca am avut ocazia sa fiu un crai" a mai spus actorul britanic.
 

Unul din cele mai atractive si interesante personaje este cu siguranta, Milday De Winter, interpretata intr-un mod cu totul inedit de frumoasa ucrainianca Milla Jovovich. Celebra pentru rolurile sale de neinfricata,  Milla Jovovich a avut parte si in Cei trei muschetari de scene de actiune incredibile.


"Privesc personajul Milady ca pe una din cele mai moderne femei din literatura. Este incredibil de desteapta si traieste intr-o lume a barbatilor, unde are de-a face cu barbati. Totusi este respectabila. Poate sa strabata diferite lumi diferite societatati si scapa basma curata."


Regizorul Paul W.S. Anderson, cunoscut publicului larg pentru seria Resident Evil, a fost dintotdeauna fan al povestii celor trei muschetari, iar acum a reusit sa isi implineasca visul, intr-o maniera proprie.
 

"Cei trei muschetari m-a atras dintotdeauna. Este o poveste clasica si am crescut urmarind versiunile filmului. Mi-au placut intotdeauna filmele cu aventuri si e genul de film pe care mi l-am dorit mereu sa-l fac. Am vrut sa ma intrec pe mine si sa vin cu ceva spectaculos, ceva ce oamenii nu au mai vzut pana acum. Dar am vrut ca luptele cu sabiile sa para reale."
 

Cei trei muschetari va avea premiera in Romania pe 14 octombrie.INTRA AICI IN CONCURS, raspunde la intrebare si poti castiga 10 invitatii duble la Cei trei muschetari la Hollywood Multiplex!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies