marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

INTERZIS. Noul trailer pentru comedia Our Idiot Brother considerat prea indecent pentru a fi difuzat. Vezi aici filmuletul

Cel mai recent film al lui Paul Rudd, comedia Our Idiot Brother, are parte de o lansare cu scantei. Dupa ce postul ABC a refuzat sa difuzeze primul trailer al filmului, cei de la Weinstein Company au ales sa faca un trailer si mai "murdar", care sa circule online.

INTERZIS. Noul trailer pentru comedia Our Idiot Brother considerat prea indecent pentru a fi difuzat. Vezi aici filmuletul

articole relationate

Our Idiot Brother a starnit valva inca de la inceput, cand postul ABC a considerat neadecvat trailerul de promovare al filmului, sustinand ca are scene indecente, in special pentru copii.


Suparati de decizia usor exagerata a postului american de televiziune, producatorii filmului au decis sa scoata un nou trailer, care sa fie si mai indecent. Asa cum era de asteptat, nici acest trailer nu a fost difuzat, dar a ajuns popular pe Internet. Fanii comediei s-au aratat incantati, asteptand ca filmul sa intre in cinematrografe in acest weekend.

Cei de la Weinstein Company au oferit o declaratie ironica la adresa postului ABC.

"Vrem sa dedicam noul trailer interzis al comediei Our Idiot Brother pentru cenzorii constinciosi de la ABC si pentru ingrijorarea lor ce o poarta tuturor. Bucurati-va".

Our Idiot Brothe
r s-a lansat in SUA in acest weekend, distributia fiind alcatuita din Paul Rudd, Elizabeth Banks si Zooey Deschanel.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies