marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Into the Storm", cel mai urmarit film al momentului in Romania: filmul este lider de box-office

Filmul cu cea mai buna lansare din acest weekend este In mijlocul furtunii, primul titlu adus pe marile ecrane de noul licentiat Warner Bros. in Romania, Freeman Entertainment. Distribuit in 40 de locatii, thriller-ul In mijlocul furtunii a fost vizionat de aproximativ 12.000 de spectatori, filmul fiind astfel propulsat pe prima pozitie a box office-ului national.

Into the Storm , cel mai urmarit film al momentului in Romania: filmul este lider de box-office


 
De la regizorul Steven Quale (,,Final Destination 5”) si producatorul Todd Garner (,,Zookeeper”, ,,Knight and Day”) a venit pe marile ecrane o productie New Line Cinema, in parteneriat cu Village Roadshow Pictures, In mijlocul furtunii, un  thriller plin de dezastre si actiune, care a avut premiera in cinematografe pe 12 septembrie 2014.
 

De-a lungul unei singure zile, orasul Silverton este lovit de o serie de tornade puternice, intr-o dezlantuire fara precedent a naturii. Intreaga populatie se afla la mila haoticelor furtuni, iar vestile meteorologilor nu sunt deloc imbucuratoare, lucrurile urmand sa se inrautateasca si mai tare. In timp ce unii cauta adapost sigur, vanatorii de furtuni si teribilistii gonesc spre vortex cu gandul sa nu rateze ocazia unica de a inregistra cat mai de aproape fenomenul. Vazut prin ochii unor profesionisti, dar si din perspectiva unor amatori aflati in cautare de senzatii tari, filmul In mijlocul furtunii ajunge chiar in miezul actiunii si surprinde cele mai extreme manifestari ale naturii.
 

 

 

Dupa un scenariu de John Swetnam, In mijlocul furtunii ii are drept producatori executivi pe Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Mark McNair, Jeremy Stein si Bruce Berman. In rolurile principale ii regasim in film pe Richard Armitage (,,The Hobbit: An Unexpected Journey”, ,,The Hobbit: The Desolation of Smaug”), Sarah Wayne Callies (serialul tv ,,The Walking Dead”), Matt Walsh (,,Ted”), Alycia Debnam-Carey (,,Where the Devil Hides”), Arlen Escarpeta (,,Final Destination 5”), Nathan Kress (,,iCarly”), Jon Reep (,,Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay”) si Jeremy Sumpter (,,Soul Surfer,” emisiunea tv ,,Friday Night Lights”).

 


 

Echipa creativa din spatele camerelor de filmat este compusa din cativa oameni cheie care au contribuit alaturi de regizorul Steven Quale la realizarea thrillerului de succes ,,Final Destination 5”, printre care: David Sandefur, directorul de montaj Eric Sears si compozitorul Brian Tyler, precum si designerul de costume Kimberly Adams (unul dintre designerii care au semnat genericul filmelor din seria ,,Cronicile din Narnia”).

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies