marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Intră într-o dispoziție romantică cu deja clasicul Mănâncă, roagă-te, iubește

Unul dintre cele mai bune filme ale lui 2010 a rămas una dintre partiturile de top ale actriței Julia Roberts, câștigându-și un binemeritat loc și în rândul filmelor romantice evergreen.

Intră într-o dispoziție romantică cu deja clasicul Mănâncă, roagă-te, iubește
În 2017, Julia Roberts primea a cincea oară titlul de „cea mai frumoasă actriță din lume“ de către revista „People“, reconfirmându-și influența pe care o are în Cetatea Filmului, care i-a oferit unele dintre cele mai interesante roluri de-a lungul carierei. 
 
Și credem că, după iconicul „Pretty Woman“ și puternicul „Erin Brockovich“, pelicula „Eat Pray Love“ este cea de-a treia peliculă definitorie a sa, care o pune cel mai bine în valoare.
 
În producția din 2010, Julia Roberts este Liz Gilbert, o femeie aflată într-un mare impas în viața sa, după un divorț neașteptat. Pentru a-și face ordine în gânduri, Liz își ia un „an sabatic“ și, ca niciodată până atunci, decide să evadeze din viața sa obișnuită și confortabilă, riscând totul pentru a se regăsi și a da din nou sens vieții sale.


 
Călătoria sa începe în Italia, unde redescoperă gusturi noi, învață o nouă limbă și redescoperă limbajul iubirii, alături de David Piccolo (James Franco). Apoi, ajunge în India, unde smerenia și rugăciunea îi aduc liniște și pace în suflet și pare să-i reașeze valorile.

Însă următorul ei popas, în exoticul Bali, o ia cu totul pe nepregătite, când se trezește în mijlocul altei idile cu Felipe (Javier Bardem), în timp ce copiază texte pentru un guru local.


 
Inspirat după o poveste adevărată, „Mănâncă, roagă-te, iubește“ dovedește că există mai multe feluri în care poți să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.


 
Filmul „Mănâncă, roagă-te, iubește“/„Eat Pray Love“ (2010) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies