marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Intreg Hollywood-ul il plange pe Patrick Swayze!

Staruri hollywoodiene precum Kirstie Alley, Larry King si Demi Moore si-au exprimat regretul fata de decesul actorului Patrick Swayze, care a murit luni, dupa o lunga lupta cu un cancer pancreatic.

Intreg Hollywood-ul il plange pe Patrick Swayze!

"Patrick era un om bun, amuzant, o persoana careia ii datorez mai multe lucruri decat as putea da vreodata inapoi. Cred in mesajul din «Fantoma mea iubita», asa ca el va fi mereu aproape de mine", a declarat Whoopi Goldberg, care a jucat alaturi de actor in acest film.
Jennifer Grey, partenera lui Swayze din "Dirty Dancing", si-a amintit de el ca fiind "o combinatie rara de masculinitate si gratie uimitoare". "Superb si puternic, era un cowboy cu o inima sensibila. Era neinfricat si insista sa isi faca singur cascadoriile, asa ca lupta sa lunga cu cancerul nu este un lucru de mirare. Cand ma gandesc la el, imi amintesc cum ma simteam in bratele lui cand eram copii, cum dansam si cum el se antrena sa ma ridice intr-un lac inghetat, in timp ce lucram la un film pe care credeam ca nu o sa il vada nimeni", a declarat Jennifer Grey pentru Access Hollywood.

Mai multe aici


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies