marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Invitatele la Gala Premiilor Gopo si-au ales tinutele

Atmosfera plina de stil si eleganta la editia din acest an a Gopo Fashion Night, evenimentul prezentat de The ONE, in cadrul caruia peste 100 de invitati au putut admira/proba creatiile celor mai in voga designeri romani ai momentului.

Invitatele la Gala Premiilor Gopo si-au ales tinutele

Actritele si vedetele prezente in numar-record la The Ark au avut o sarcina destul de dificila in alegerea tinutei perfecte, nu mai putin de 21 de designeri prezentand colectii impresionante de rochii sau costume si incantand astfel privirile celor prezenti.

In urma intalnirii de pe 7 martie, Diana Cavallioti, Iulia Lumanare si Iulia Rugina au optat pentru creatii semnate de Cristian Samfira, in timp ce Dorotheea Petre si Clara Voda au ales tinutele creatoarei Iulia Dima. Meda Victor si Ana Ularu isi vor face aparitia pe covorul rosu in rochii create de Carmen Secareanu. Ada Condeescu si Dana Rogoz vor merge pe mana designerului Adelina Ivan, Mirela Oprisor a ales o tinuta Dorin Negrau, Ozana Oancea a preferat rochia gandita de Lena Criveanu iar actorul Paul Ipate va purta un costum semnat Alexandru Ciucu. Vestimentatiile Ioanei Blaj si a nominalizatei la Gopo in 2010, Olimpia Melinte, vor fi asigurate de Rhea Costa. Castigatoarea Premiului Gopo pentru „Cea mai buna Actrita in Rol Principal” in 2010, Hilda Pter, va purta o creatie a designerului Dorin Negrau.

Pantofii marca Mihai Albu vor fi purtati de Diana Cavallioti, Andreea Bibiri, Ioana Blaj, Olimpia Melinte si Crina Semciuc, iar regizoarea Iulia Rugina a optat pentru o pereche creata de Mihaela Glavan.

Creatiile designerilor nu au reprezentat singura atractie a serii la Gopo Fashion Night, invitatele prezente la The Ark fiind rasfatate cu cateva surprize extrem de apreciate: sedinte de make-up oferite de MAC Cosmetics, partener al Premiilor Gopo 2011, de hair styiling, asigurate de Tribute by George Soare si de manichiura – oferite de Peggy Sage.

In alegerea tinutelor, vedetele prezente au beneficiat de sprijinul fashion editor-ului The ONE Alexandra Caspruf.

Diana Antohi, Anca Ciataras, Alexandru Ciucu, Rhea Costa, Lena Criveanu, Iulia Dima, Mihaela Glavan, Mihai Albu, Adelina Ivan, Edita Lupea, Dorin Negrau, Cristian Samfira, Carmen Secareanu, Daniela Tanase, Silvia Serban, Prochaine, Carla Szabo, Lorina Bijoux, Raluca Buzura sunt designerii care le-au oferit actritelor mai multe variante pentru a-si alege tinuta pentru covorul rosu.

Actritele Ada Condeescu (Eu cand vreau sa fluier, fluier), Maria Popistasu, Ozana Oancea (Felicia, inainte de toate) – nominalizate la Premiul Gopo pentru „Cea mai buna Actrita intr-un rol Principal”, Clara Voda (Eu cand vreau sa fluier, fluier), Iulia Lumanare (Caravana Cinematografica) – nominalizate la Gopo pentru „Cea mai buna Actrita intr-un Rol Secundar”, invitatele Ana Ularu, Dana Rogoz, Amalia Enache, Adela Popescu, Diana Cavallioti, Andreea Bibiri, Olimpia Melinte, regizoarea Iulia Rugina, nominalizata la categoriile „Tanara Speranta” si „Cel mai bun Film de Scurt Metraj” pentru Captivi de Craciun, se numara printre cele care au cautat tinuta ideala pentru seara Galei.

Cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Gopo va avea loc pe 28 martie 2011 si va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV de ProCinema si online pe procinema.ro, iar romanii de pretutindeni o vor putea urmari inregistrat, pe ProTV International.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies