marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann “Lifetime Achievement Award” la Halloween Charity Ball

Halloween Charity Ball, organizat de Asociatia OvidiuRo sambata, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului va celebra ”Magia Filmelor”. Cu aceasta ocazie, Irina Margareta Nistor va primi premiul special Friedrich Niemann “Lifetime Achievement Award” pentru activitatea sa.

Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann Lifetime Achievement Award la Halloween Charity Ball

Ea a tradus si dublat peste 3000 de filme straine distribuite pe casete video, in anii ’80, vocea sa devenind un simbol al libertatii in perioada comunista. In plus, invitatii Halloween Charity Ball vor avea ocazia sa urmareasca un trailer al documentarului „VHS vs Communism” (Casete video versus comunism), realizat de Ilinca Calugareanu despre Irina Margareta Nistor, pentru New York Times.

 
Leslie Hawke, cofondatoarea OvidiuRo, declara: „Cand am vazut acest video iarna trecuta am stiut ca Margareta este candidatul perfect pentru premiul special dedicat unei persoane care <aduce o contributie societatii civile inafara slujbei de zi cu zi>, mai ales ca si tema balului este cinematografia internationala”.
 

 

La randul ei, Irina Margareta Nistor spune ca: „Acest Bal este ca o calatorie in timp, in vremurile bune ale Romaniei, si cum e si o seara dedicata filmului, ma simt nu numai onorata, ci si privilegiata ca primesc acest premiu. Apreciez foarte mult ca Leslie si Maria au adus magia in familiile sarace si le schimba destinul ca-n filmele cu final fericit pe care le dublam acum 3 decenii. Dar este o diferenta foarte importanta: copiii ajutati de OvidiuRo vor putea acum sa citeasca subtitrarile!”.

Balul, care marcheaza si aniversarea a 10 ani de existenta a Asociatiei OvidiuRo, va fi prezentat de Amalia Enache si  Dragos Bucurenci.
 

Cabral, Adela Vrinceanu Celebidachi si Bryan Jardine vor fi maestri de ceremonii pentru cel mai nou moment al Balului: strangerea de fonduri “Fiecare Donator e Castigator”. Dansatorii Maria Tarus si Dan Rima (coregrafie semnata Emil Rengle) vor recrea cele mai cunoscute scene de dans din filme. Nu vor lipsi nici concursurile pentru cele mai frumoase costume ale serii. Trupa ”Robin and the Backstabbers” si DJ Sergiu (rezident Fratelli) vor canta la after party. Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalitati din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanti ai mass media si ai societatii civile.

 

 

 

„Scopul nostru”, spune Hawke, „este sa atragem atentia asupra activitatii OvidiuRo si sa adunam fonduri pentru cauza noastra: educatia timpurie a copiilor saraci din Romania - singurul mod prin care acestia  au sansa de a merge si de a se integra perfect la scoala si mai tarziu in viata”. Fondurile stranse la Halloween Charity Ball vor sustine in continuare 2200 de copii saraci in programul Fiecare Copil in Gradinita.Multumim Investitorilor Majori pentru sprijinul lor generos: PRO TV, Carrefour, Fundation Carrefour, Raiffeisen BANK, Cargill, ROMPETROL, GSK, Athénée Palace Hilton Bucharest, AEF, Dedeman, Lidl. Multumiri speciale se indreapta si catre: Stage Expert, Zenith si Sister, si de asemenea, catre partenerii nostri media: Societatea Romana de Radiodifuziune, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Antena Satelor, Mediafax, Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, The One, HotNews, Unica, VIVA, Catavencii, Progresiv, HRB Expert, Romania Insider, City Compass, Business Review, Business Woman, Forbes, The Diplomat, comunicatedepresa.ro, Romania Pozitiva, IQ ads, CSR Media, Revista VIP, Kudika, 9am, Garbo, WALL-STREET

 


Galerie foto


Modifică setările cookies