marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iron Man 3, primele imagini de la filmari. Robert Downey Jr: Putem face cel mai bun film cu super eroi creat vreodata

In aceasta saptamana au inceput filmarile pentru partea a treia a francizei Iron Man. Primele imagini de pe platourile din Carolina de Nord au creat frenezie in randul fanilor super eroului Marvel.

Iron Man 3, primele imagini de la filmari. Robert Downey Jr: Putem face cel mai bun film cu super eroi creat vreodata

In 2013, se va lansa Iron Man 3, continuarea seriei care a facut din 2008 pana acum incasari de peste 1,2 miliarde de dolari. Iron Man 3 este cel mai mare film din categoria blockbustere facut de Hollywood in coproductie cu chinezii, scrie telegraph.co.uk.
 

Primele imagini sosite de la filmari l-au avut in centru pe actorul James Badge Dale care va avea un rol negativ, jucandu-l pe unul din adversarii lui Iron Man (Robert Downey jr) - Coldblood. Acesta este un fost locotenent-colonel in armata Statelor Unite, numit Eric Savin, care dupa ce este grav ranit in lupta, se transforma intr-un cyborg anti erou.


Costumul sau este in stilul celor create de geniul militar Tony Stark cu ajutorul nanotehnologiei Extremis, insa acesta apare in culorile Statelor Unite. Povestea din Iron Man 3 se va invarti in jurul unui virus care se raspandeste prin intermediul nonotehnologiei. Guy Pearce va juca rolul unui genetician pe nume Aldrich Killian care dezvolta o tehnologie pe care o vinde teroristilor in timp ce Ashley Hamilton il va interpreta pe un alt rival al lui Iron Man, Firepower – la randul sau un soldat - Jack Tagger transformat in masina de ucis. Veteranul Ben Kingsley va juca si el un rol negativ, cel al lui Mandarin, insa va aparea in plan secundar, urmand probabil sa fie in centrul atentiei intr-un al patrulea film al seriei.


Filmul va avea un buget de peste 150 milioane de dolari, insa tinand cont de faptul ca Iron Man 2 a atins costuri de aproape 200 de milioane de dolari, acesta ar putea creste. In distributie revine si producatorul filmului Jon Favreau care il va interpreta pe Happy Logan, un fost boxeur ajuns asistentul lui Tony Stark. Iron Man 3, va fi regizat de Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang) si urmeaza sa fie lansat in mai 2013.

Din distributie mai fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle si Rebecca Hall. In aceasta iarna, actorul Robert Downey Jr.  i-a incantat pe fani cu o declaratie care face si mai asteptata aceasta productie: "Avem ocazia de a realiza cel mai bun film Iron Man din serie si poate chiar cel mai bun film cu supereroi de pana acum”, a spus actorul care in aceasta primavara a facut senzatie in box office-urile din toata lumea cu blockbusterul The Avengers unde ii da viata tot lui Iron Man.

 

Iron Man 2 lansat in 2010 a avut incasari mondiale de aproape 630 milioane de dolari iar Iron Man din 2008 a facut incasari de 585 de milioane de $.

Acum cateva saptamani Kevin Feige, directorul companiei Marvel, declara ca e convins ca seria filmelor Iron Man va putea ajunge la fel de celebra ca seria James Bond, cu sau fara Robert Downey Jr. in rolul principal. Fanii si presa au interpretat spusele sale ca pe un indiciu ca actorul de 47 de ani ar renunta la rolul de super erou. Acesta a negat zvonurile, spunand ca se simte inca in stare sa-l joace pe Iron Man cativa ani buni, insa doar daca este multumit de scenariile viitoarelor filme.



Sursa foto: Hepta

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies