marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

In 1945, nazistii au fost trimisi pe luna. In 2018 se intorc. Iron Sky: un film cu o poveste nebuna face senzatie la Festivalul de la Berlin

Lumea e bolnava, iar ei reprezinta leacul. Unul dintre filmele cu cele mai nebune povesti din acest an, Iron Sky, a ajuns atractia Festivalului de la Berlin care debuteaza  joi, 9 februarie.

In 1945, nazistii au fost trimisi pe luna. In 2018 se intorc. Iron Sky: un film cu o poveste nebuna face senzatie la Festivalul de la Berlin

The Fourth Reich Is Here! In 1945, nazistii au fost trimisi pe luna. In 2018 se intorc. Comedia neagra SF,  Iron Sky face ravagii la Festivalul de la Berlin unde a reusit sa ia fata unor filme mai mediatizate ca The Flowers of War al lui Christian Bale sau In the Land of Blood and Honey al Angelinei Jolie.

Trailerul de la  Iron Sky, lansat ieri a facut aproape 400 de mii de vizualizari pe Youtube. De ce a atras atata atentie?


Filmul, o productie germana-finlandeza-australiana, spune povestea nazistilor care au trait timp de 70 de ani pe partea intunecata a lunii de unde au urmarit planeta si s-au pregatit pentru un atac de proportii ca sa o recucereasca. Si cum nu era de ajuns ideea unor nazisti/extraterestri, filmul ne arata si o versiune a Sarahei Palin ajunsa prima femeie presedinte al Stetelor Unite.


Filmul povesteste cum Hitler a reusit sa trimita pe luna o echipa de oameni de stiinta spre finalul Celui de-al Doilea Razboi Mondial. Timp de 7 decenii acestia si-au construit nave pentru a recuceri Planeta. Invazia incepe in 2018.


Iron Sky are efecte speciale masive, un soundtrack atragator si se anunta un succes. Filmul, regizat de finlandezul Timo Vuorensola a fost facut in 6 ani cu un buget de 7.5 milioane de euro. Din distributie fac parte Julia Dietze, Christopher Kirby si Gotz Otto.

The Guardian a relatat ca  Iron Sky a vandut in timp record biletele la Festivalul de la Berlin si este programat sa ajunga in peste 30 de tari. Lansarea oficiala in SUA este pe 4 aprilie.


"Iron Sky are un concept puternic, filmul arata si suna grozav. Chiar credem ca putem concura cu blockbusterele americane care au bugete de 20 de ori mai mari" a declarat unul dintre producatorii filmului, Tero Kaukomaa.

Ca o noutate, fanii au contribuit si ei cu bani la realizarea filmului care se bucura de o baza de sustinatori impresionanta.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies