marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

It's a Wonderful Life: una dintre capodoperele cinematografiei mondiale va avea o continuare, dupa 67 de ani de la premiera

It's a Wonderful Life, considerata o capodopera a cinematografiei si una dintre cele mai mai emotionante povesti de Craciun, va avea o continuare, dupa mai bine de 60 de ani de la lansarea filmului original, scriu cei de la The Guardian.

It s a Wonderful Life: una dintre capodoperele cinematografiei mondiale va avea o continuare, dupa 67 de ani de la premiera


It's A Wonderful Life
, filmul regizat de Frank Capra in 1946, este povestea emotionanta a unui barbat, interpretat de James Stewart, care planuieste sa se sinucida chiar in Ajunul Craciunului, dar se razgandeste dupa o intalnire cu ingerul pazitor, care il face sa vada lumea intr-o alta perspectiva. Barbatul isi imagineaza cum ar fi aratat viata celor din orasul sau daca el nu s-ar fi nascut.


Filmul este considerat si dupa 67 de ani o capodopera a cinematografiei si a fost votat drept cel mai iubit film de Craciun.


Continuarea se va numi It's a Wonderful Life: The Rest of the Story si va porni de la povestea originala, in care eroul era bancherul George Bailey, jucat exceptional de James Stewart. Actorul a murit in 1997, insa producatorii au reusit sa negocieze cu Karolyn Grimes, cea care a jucat-o pe Zuzu, fiica personajului principal, pentru a reveni pe marile ecrane.

 

 

Partea a doua va fi inspirata de A Christma Carol, povestea scrisa de Charles Dickens si se va concentra pe nepotul malefic al lui Bailey.  Acesta va fi vizit de matusa sa Zuzus, care acum este inger si va incerca sa ii arate cum ar fi aratat lumea daca el nu s-ar fi nascut.


Star Partners si Hummingbird Productions se ocupa de film, dar in acest moment nu exista regizor sau actori atasati proiectului. Filmul este anuntat pentru perioada sarbatorilor in 2014.

"It's a Wonderful Life este povestea care iti arata ca un om bun poate invinge. Iar Scrooge este personajul rau, care accepta sa se schimbe. De fapt, acest film va arata capacitatea incredibila a omului de a ierta atunci cand vedem ca cineva se schimba si devine mai bun" au spus producatorii despre urmatorul film.


It's a Wonderful Life a marcat generatii intregi, captivate si emotionate de o poveste de viata care ne face pe fiecare dintre noi sa meditam asupra actiunilor noastre. Pelicula a primit 5 nominalizari la Oscar: pentru cel mai bun film, cel mai bun actor in rol principal, cel mai bun regizor, cel mai bun sunet si cel mai bun montaj.

 

In topul celor mai bune 250 de filme din istorie alcatuit de IMDb, It's a Wondferul Life ocupa locul 28 cu o nota de 8.6. James Stewart a declarat ca dintre toate filmele in care a jucat, acesta este preferatul lui, iar regizorul Frank Capra a marturisit ca acesta este unul dintre filmele lui favorite din toate timpurile.

Initial, atunci cand a fost lansat, in 1946, filmul a fost un esec comercial, dar in cele sase decenii care au trecut de atunci a devenit un clasic si iubit de milioane de oameni.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies