marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iti mai aduci aminte de fetita din Notting Hill? Mischa Barton: de la copilul sclipitor la adolescenta teribila si femeia tulburata

Vedeta de 26 de ani incearca sa ajunga din nou in lumea buna a actoriei si a modei dupa ce ani de zile s-a luptat cu abuzul de droguri si anorexia. Tanara actrita care smulgea zambete la 14 ani in comedia romantica Notting Hill, din 1999, alaturi de Julia Roberts si Hugh Grant a primit in ultimii ani doar roluri in filme mici si fara succes sau stralucire.

Iti mai aduci aminte de fetita din Notting Hill? Mischa Barton: de la copilul sclipitor la adolescenta teribila si femeia tulburata

GALERIE FOTO: 23 de imagini din cariera lui Mischa Barton!


Mischa cunoscuta fanilor din Romania pentru serialul de succes "Rebel in California" a participat la gala Women for Women joi, la Londra, unde a aratat din nou cat de mult s-a transformat la cei doar 26 de ani ai sai. 


Aratand mult mai inaintata fata de varsta sa reala, actrita nu reuseste sa scape de filmele de mana a doua. Vedeta va lansa la anul horror-ul "Into the Darkness" alaturi de John Schneider si Toby Hemingway in timp ce in acest an are programate alte doua filme horror - "Apartment 1303 3D" un remake dupa un celebru film japonez si "I Will Follow You Into the Dark".
 

"Ma enerveaza faptul ca sunt vazuta doar ca o fata draguta. Unii ma critica pentru ca sunt prea slaba. Adevarul e ca unele persoane nu vor fi acceptate ca restul. Unii oamenii vin cu defecte" declara actrita care atragea atentia in 1999 intr-o simpatica scena alaturi de Hugh Grant in comedia Notting Hill.

Ieri la gala Women for Women fanii au admirat-o intr-o rochie lunga si alba, insa vedeta a fost  la un pas sa arate le arate fotografilor mai mult decat trebuie.
 

"Am acceptat criticile daca au fost constructive, daca au fost rautacioase, le-am intors spatele. Am lucrat ca actor de la 9 ani si cred ca merit putin credit pentru asta. Cel mai important lucru este fericirea mea" a declarat actrita zilele trecute pentru RadarOnline.com. Mischa si-a lansat recent o linie vestimentara si anunta ca vrea sa revina la filme importante in cariera sa.



 


Actrita premiata ca revelatia anului in 2003, Mischa Barton este acum mai cunoscuta pentru problemele alimentare si diete decat pentru rolurile ei. Dupa ce a incheiat filmarile la The O.C., serialul care a facut-o celebra, actrita britanica i-a ingrijorat pe fani si a atras atentia presei cu abuzul de droguri care i-a adus si condamnari, dar si cu oscilatiile de greutate pentru care a fost suspectata ca este anorexica.


Considerata una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale, Mischa Barton nu a reusit sa-si controleze viata de vedeta. Mischa a inceput sa aiba succes inca de la 12 ani cu diverse piese de teatru si roluri mai mici in filme mari. Pana la varsta de 13 ani, Mischa Barton a aparut alaturi de Bruce Willis in Al saselea simt si alaturi de Julia Roberts si Hugh Grant in Nothing Hill. Insa adevaratul succes l-a cunoscut in 2003, cu serialul The O.C., care a devenit unul extrem de apreciat. Adolescentii americani au fost fascinati de apartia ei in rolul Marisei. De la copilul sclipitor la adolescenta teribila si la femeia tulburata, Mischa Barton si-a trait maturizarea in paginile tabloidelor.


Micha Barton in Nothing Hill ( 1999)


In 2008, ea a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce a fost arestata pentru conducere sub influenta alcoolului si posesie de droguri. Intr-o declaratie oferita la un post de radio, actrita a admis ca a gresit si a zis ca este complet dezamagita de ea insasi.


In urma acelui incident, ea a a primit trei ani de inchisoare cu suspendare, acuzatiile de posesie de marijuana fiind retrase. In plus, ea a fost obligata sa urmeze cursuri de educare impotriva consumului de alcool si a platit o amenda de 2000 de dolari.

Din pacate, necazurile nu s-au oprit aici si in 2009, Mischa Barton a petrecut cateva luni intr-un spital de pshiatrie, la indicatiile medicilor care au considerat ca este o persoana instabila psihic si foarte dezorientata.

Mischa Barton la lansarea serialului The O.C. ( 2003)

 

Mischa Barton pe vremea in care se lupta cu abuzul de droguri

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies