marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iti mai aduci aminte de fetita inspaimantatoare din The Ring? Actrita care a speriat milioane de oameni pregateste doua noi filme

Cu 13 ani in urma, toata lumea era inspaimantata de fetita sinistra din The Ring, unul din cele mai bune remake-uri horror din istorie. Regizat de Gore Verbinski, filmul a intrat rapid pe lista celor mai terifiante pelicule. Ce s-a intamplat cu actrita care a jucat-o pe Samara?

Iti mai aduci aminte de fetita inspaimantatoare din The Ring? Actrita care a speriat milioane de oameni pregateste doua noi filme

Daveigh Chase, actrita care a reusit sa creeze un personaj greu de uitat in filmul horror The Ring, a stat departe de lumea mondena in ultimul deceniu, insa revine in atentie cu doua noi filme, "American Romance" si "JacobJosefAimee". Actrita impresioneaza pe Instagram, acolo unde se pozeaza in ipostaze provocatoare. La 25 de ani aceasta a devenit o tanara frumoasa si isi tine la curent fanii cu imagini din viata ei.

 

Daveigh Chase a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in The Ring. In 2002, regizorul american Gore Verbinski a adus pe marile ecrane remake-ul peliculei japoneze Ringu, inspirata din romanul cu acelasi nume scris de Koji Suzuki si lansat in 1991.  FIlmul  aducea  in prim plan o caseta video despre care legendele spun ca daca o urmareai, mureai in sapte zile. Dupa ce indivizii urmareau imaginile de cosmar de pe caseta, acestia erau avertizati printr-un apel telefonic sinistru ca mai au de trait 7 zile.

 

 

 


In versiunea americana a filmului, Naomi Watts joaca rolul lui Rachel, o jurnalista care incepe o ancheta privind crimele suspecte, dar dupa ce vede si ea imaginile, Rachel intelege ca trebuie sa rezolve problema in sapte zile, daca vrea sa ramana in viata. Aceasta descopera ca cea vinovata de existenta acestei casete este o fetita - Samara Morgan si afla de tragedia acesteia.


Dupa ce a fost alungata de parintii ei pentru ca o suspectau ca ar fi posedata de demoni, Samara este adoptata de Anna. Cand Samara isi descopera puterile malefice, o aduce pe Anna in pragul nebuniei si aceasta o arunca intr-o fantana  unde fetita moare dupa 7 zile. Anna se sinucide, iar secretul tragediei ramane nedescoperit, insa sufletul Samarei nu isi gaseste liniste.

 

 

 

Samara a fost jucata in primul film The Ring de Daveigh Chase, care la acea vreme era cunoscuta doar pentru rolul Samanthei Darko din Donnie Darko (2001). Pe toata durata filmului aceasta apare cu parul negru, acoperindu-i fata plina de rani si cicatrici.  La doar 12 ani, Daveigh Chase a reusit sa ofere unul din cele mai infricosatoare personaje din cinematografia moderna si a fost recompensata cu premiul "Best Villian" la gala MTV Movie Awards pentru interpretarea ei din The Ring, reusind astfel sa ii invinga pe Mike Meyers, Colin Farrell, Williem Dafoe si Daniel Day-Lewis.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies