marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iti mai aduci aminte de pustiul din Terminator 3? Nick Stahl, actorul celebru pentru rolul lui John Connor a fost arestat

Nick Stahl, actorul pentru care Arnold Schwarzenegger era trimis din viitor ca sa-l salveze de cel mai sofisticat cyborg ucigas creat  de Skynet  a ajuns pe prima pagina a tabloidelor americane.
 

Iti mai aduci aminte de pustiul din Terminator 3? Nick Stahl, actorul celebru pentru rolul lui John Connor a fost arestat

Pustiul care la 24 de ani interpreta rolul lui  John Connor in "Terminator 3: Suprematia Robotilor" a fost arestat si a  petrecut o zi la inchisoare pentru ca nu a platit un taximetrist caruia ii datora pentru o cursa 84 de dolari, scrie site-ul tmz.com.

Actorul american de 32 de ani este cunoscut pentru filmul din franciza Terminator din 2003, cand a preluat de la Edward Furlong  un rol iconic - cel al lui  John Connor. Pentru aceasta partitura i-a invins atunci pe actorii Jake Gyllenhaal si Shane West. Filmul regizat de Jonathan Mostow a facut incasari de 433 de milioane de $.

Stahl a inceput sa joace la varsta de 4 ani in piese de teatru pentru copii  iar in anii '90 era deja recunoscut ca un copil vedeta.  Tanarul a atras atentia Hollywood-ului  prima data in 1993, la 13 ani, cu rolul baiatului din "Omul fara Chip" care reuseste sa trezeasca dragostea intr-un om mutilat fizic si psihic interpretat de Mel Gibson.

Pentru acest film Gibson l-a ales dupa o auditie la care au participat mii de actori. Printre alte filme in care Nick Stahl a mai aparut se numara Bully, Sin City, In the Bedroom si serialul HBO Carnivàle. Christian Bale a preluat de la el rolul lui John Connor in Terminator Salvation ( 2009).
 


Terminator 3: Rise of the Machines
( 2003)
Regizor: Jonathan Mostow
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl,  Kristanna Loken
Buget: 200 de milioane de $
Incasari: 433 de milioane de $


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies