marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jack Nicholson, la un pas de retragere din cariera actoriceasca: actorul cu cele mai multe nominalizari la Oscar din istorie are pierderi de memorie

Dupa ani de cariera ilustra, actorul cu cele mai multe nominalizari la Oscar din istoria cinematografica s-ar putea retrage complet din industrie. Jack Nicholson este tinta ultimelor zvonuri din presa, conform carora ar putea pune punct actoriei datorita problemelor sale de memorie.

Jack Nicholson, la un pas de retragere din cariera actoriceasca: actorul cu cele mai multe nominalizari la Oscar din istorie are pierderi de memorie


Conform unor surse citate de Daily Mail, "Jack s-a retras". "Motivul din spatele deciziei este simplu - pierderea memoriei. La 76 de ani, Jack are probleme de memorie si nu mai poate retine scenariile. Memoria sa nu mai este ce a fost." O alta sursa comenteaza: "Jack nu intentioneaza sa se retraga din lumina reflectoarelor cu totul. Nu se va retrage deloc din viata publica. Doar nu vrea un tribut si este bucuros sa se alature tacit grupului de "pensionari" precum Sean Connery."

Totusi, declaratiile acestora sunt contracarate de apropiati ai actorului. Maria Shriver (sotia actuala a lui Arnold Schwarzenegger, care asteapta momentan finalizarea divortului din partea actorului de actiune), reporter la NBC si buna prietena a lui Jack, insista ca Nicholson nu se pensioneaza. Aceasta spune ca actorul nu are nici o intentie sa isi lase in urma cariera si totodata, ca nu sufera de nici o problema cu memoria. Inca o sursa apropiata a declarat ca actorul citeste scenarii momentan si chiar asteapta cu nerabdare urmatorul rol.

 



Jack Nicholson
a aparut pe scena Hollywood-ului in anii '50, incepand ca un angajat pentru celebrii William Hanna si Joseph Barbera la studiourile lor de animatie. Primul rol l-a obtinut in 1958, in drama de mic buget The Cry Baby Killer, dar numai dupa ce a jucat in Easy Rider (alaturi de Peter Fonda si Dennis Hopper) si-a asigurat intrarea in topul celor mai mari vedete din Hollywood. Actorul este castigator al 3 premii Oscar, doua pentru rolurile sale principale din One Flew Over The Cuckoo's Nest si As Good as It Gets si un Oscar pentru rolul secundar din Terms of Endearment (1983). A mai aparut alaturi de Michael Keaton in Batman (1989) in rolul lui The Joker, interpretare de care, spune actorul, este foarte mandru. Mai este cunoscut si pentru rolurile sale din clasicele The Shining si Chinatown.

 

In 1999, Nicholson a primit premiul Cecil B. DeMille pentru intreaga sa cariera. "Imi asum responsabilitatea atat pentru sucessele mele, cat si pentru esecuri. Dar cand ma uit la greselile mele profesionale, mereu am senzatia ca totusi poate as fi putut face mai mult...Sunt un perfectionist," a declarat celebrul actor intr-un interviu cu Esquire. "Mereu ma simt prea laudat. Pe de alta parte, insa, stiu ca sunt o persoana buna, un bun profesionist. Dar e placut sa fii observat un pic, nu?"

Ultima productie in care a aparut Nicholson este How Do You Know, alaturi de Reese Witherspoon si Owen Wilson. De atunci, actorul a mai fost vazut doar la meciurile The Lakers alaturi de copiii sai, precum si la ceremoniile de decernari ale Oscarurilor din acest an. Reprezentantii sai nu au raspuns inca zvonurilor retragerii sale.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies