marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jack Ryan: viitorul francizei cu spioni este incert, producatorii sunt dezamagiti ca publicul tanar nu este interesat de filmul de actiune cu Chris Pine

Din cauza debutului de box-office destul de slab a filmului Jack Ryan: Shadow Recruit, soarata fancizei este pusa sub semnul intrebarii.

Jack Ryan: viitorul francizei cu spioni este incert, producatorii sunt dezamagiti ca publicul tanar nu este interesat de filmul de actiune cu Chris Pine

Cei de la Paramount urmeaza sa decida daca se va mai continua seria cu spioni, tinand cont ca thriller-ul de actiune nu a reusit sa atraga publicul tanar care nu este familiarizat cu celebrul personaj al lui Tom Clancy. 

 

Reboot-ul regizorului Kenneth Branagh care il are in prim plan pe actorul Chris Pine (33 de ani) a avut incasari de doar 18 milioane de dolari in week-end-ul de debut, o suma sub asteptarile producatorilor. In plus, mai mult de 50% din publicul care a mers sa vada filmul a avut peste 50 de ani, in timp ce doar 15% din spectatori au fost sub 25 de ani. 

 

 

Filmele care se bazeaza pe publicul adult se pot transforma in succese de box-office, doua exemple fiind Gravity sau Taken, mai ales ca au avut in distributie nume importante din cinematografia mondiala, insa franciza Jack Ryan se adreseaza publicului larg, iar prin alegerea lui Pine in rolul principal, studio-ul Paramount a sperat sa atraga in cinematografe si spectatori mai tineri.

 

Paramount si partenerul Skydance Productions urmeaza sa decida daca va exista o noua parte a francizei Jack Ryan, unul dintre aspectele care va conta in luarea unei hotarari, fiind si incasarile obtinute la nivel mondial.

 

 

 

 

"Franciza a avut succes la publicul de peste 50 de ani. Tinerii nu au mers sa vada filmul in week-end-ul de deschidere. Intrebarea este daca publicul tanar de-abia acum descopera seria, fie in cinematografe, fie acasa", a declarat Rob Moore, purtatorul de cuvant Paramount. 

 

Anul trecut, Hansel and Gretel: Witch Hunters a avut incasari de 55,7 milioane de dolari in SUA, insa a recuperat la nivel mondial, cu 170 de milioane de dolari, suficient pentru ca cei de la Paramount sa ia in calcul varianta unui sequel. 

 

 

 

Lansat in 29 de tari in acest week-end, Jack Ryan: Shadow Recruit a debutat in forta, cu 22,2 milioane de dolari, pe primul loc aflandu-se in China, cu 9,5 milioane de dolari. 

 

Jack Ryan: Shadow Recruit  este un thriller despre un fost soldat interpretat de Chris Pine, devenit analist financiar pe piata economica din Moscova, care descopera un complot murdar pus la cale de angajatorul sau pentru a subrezi economia Statelor Unite ale Americii. Acesta este nevoit sa lupte in contra timp pentru a impiedica un eventual atact terorist, dar si pentru a-si salva sotia, care este interpretata de Keira Knightley.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies