marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jackie Chan a ajuns in Romania: acesta va deschide Zilele Filmului Chinezesc

Actorul Jackie Chan, care va deschide Zilele Filmului Chinezesc la Bucuresti, a ajuns in Romania joi, in jurul orei 13.30, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu, conform celor de la Mediafax.ro

Jackie Chan a ajuns in Romania: acesta va deschide Zilele Filmului Chinezesc


Avionul cu care a calatorit Jackie Chan a venit de la Beijing. Cu o zi inainte, a sosit la Bucuresti si Ziyi Zhang - actrita din filmul "Memoriile unei gheise". Actorii Jackie Chan si Ziyi Zhang isi lanseaza in Romania cele mai recente lungmetraje, "Zodiacul Chinezesc", respectiv "The Grandmaster".

 

De asemenea, Casa Romano-Chineza, in calitate de organizator principal al Zilelor Filmului Chinezesc in Romania, ii ofera lui Jackie Chan titlul onorific de ambasador al relatiilor culturale dintre cele doua tari, pentru a promova produsele culturale romanesti in China. Acceptand sa fie ambasador cultural pentru Romania si China, Jackie Chan crede ca astfel "oamenii se pot intelege mai bine unii cu altii si acesta ar putea fi un mod de a mentine pacea".

 

 


Inainte de a sosi, la Bucuresti, actorul a transmis un mesaj pentru Romania: "Salutare tuturor! Multumesc pentru sprijinul vostru. Sper sa pot sa mai vin in Romania si, poate, chiar sa fac un film aici".

 

 

Citeste mai multe pe mediafax.ro



Galerie foto


Modifică setările cookies