marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jackie Chan sare in ajutorul copiilor

Jackie Chan, faimosul actor care a calatorit in jurul lumii in “Around the World in 80 Days”, lupta cu convingere pentru binele copiilor din intreaga lume.

Jackie Chan sare in ajutorul copiilor
Actorul a fost de curand invitatul de onoare al unei actiuni caritabile desfasurate in Australia, la care au participat mai multe vedete de prim rang.

Camp Quality este o organizatie internationala care ofera ajutor copiilor bolnavi de cancer, dandu-le posibilititatea de a petrece timp in afara spitalelor si a avea un stil de viata normal si sanatos.

In cadrul licitatiei organizate de Camp Quality, Chan a pus la bataie un ceas foarte scump, care a reprezentat punctul de atractie al serii.

Actorul din "Police Story"nu este insa la primul eveniment de acest gen, ci se implica permanent in actiuni caritabile, a caror valoare este recunoscuta chiar de UNICEF si UNAIDS care l-au desemnat pe actor „Ambasador Onorific al Bunavointei”.

In 2004 Jackie a simtit ca poate face mai multe pentru copiii si batranii fara posibilitati si a infiintat „Dragon's Heart Foundation”, o asociatie care strange bani pentru a construi scoli si a oferi o viata decenta locuitorilor din zonele sarace ale Chinei.

Fundatia strange bani din licitatii si donatii private si incurajeaza chiar si copiii sa se implice. Chan a promis ca pentru fiecare dolar primit din donatii, sa ofere inca un dolar, sumele donate crescand astfel simtitor.

Pana in prezent, „Dragon's Heart Foundation” a construit 20 de scoli si centre de ingrijire pentru batrani, iar recent a inceput o campanie de reconstructie a zonelor distruse de cutremurul Sichuan, proiect pentru care au fost stransi peste 45.000 de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies