marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jake Gyllenhaal si Reese Witherspoon s-au logodit

Actorul din Brokeback Mountainsi actrita Reese Witherspoon au hotarat sa isi ofocializeze relatia si s-au logodit in secret miercuri, 18 martie.

Jake Gyllenhaal si Reese Witherspoon s-au logodit

Reese Witherspoon, castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Walk the Line: Povestea lui Johnny Cash", a participat de curand la filmarile unui spot publicitar in Los Angeles si a fost vazuta purtand un spectaculos inel cu diamant.

"Inelul este superb si toata lumea de la filmare l-a remarcat imediat", spune o sursa din anturajul actritei.

"Imediat ce a vazut ca lumea se uita insistent la inelul ei, si l-a scos de pe deget, l-a ascuns in geanta si nu l-a mai purtat pe tot parcursul zilei".

Jake Gyllenhaal si Reese Witherspoon nu au facut inca un anunt oficial, dar Jake a fost de curand surprins de paparazzi la cumparaturi prin magazine de bijuterii, studiind ofertaacestora la capitolul inele de logodna.

"Jake si Reese vor sa se casatoreasca cat mai curand", declara un prieten al cuplului. "Sunt impreuna de multa vreme si sunt pregatiti sa oficializeze relatia", a mai spus acesta.

Reese si Gyllenhaal s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Rendition", in 2007, actrita confirmand relatia intr-un interviu acordat revistei Vogue, in noiembrie 2008.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies