marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Bond pentru prima data in istorie ajunge la Cannes. Ce vedete vor pasi pe covorul rosu

Pe 16 mai debuteaza in forta cea dea 65-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

James Bond pentru prima data in istorie ajunge la Cannes. Ce vedete vor pasi pe covorul rosu

Festivalul care a atras de-alungul timpului nume grele de la Grace Kelly la Pamela Anderson isi deschide si in aceasta primavara portile unei pleiade de vedete.


Printre starurile asteptate in acest an se numara: Robert Pattinson si Kristen Stewart, Brad Pitt si Angelina Jolie, Nicole Kidman, Shia LaBeouf, Zac Efron, Bill Murray, Tilda Swinton, Bruce Willis, Tom Hardy, Jessica Chastain.

Dupa 50 de ani James Bond isi va face aparitia pentru prima data la Cannes. Desi se afla in perioada de post productie cel de-al 23-lea film al seriei nu va avea premiera pe Croazeta. In schimb 5 din cele mai cunoscute filme ale cele mai lungi francize din lume vor avea proiectii pe plaja de la Cannes: From Russia With Love, Diamonds Are Forever, On Her Majesty's Secret Service si Casino Royale.
 


Juriul Festivalului este condus in 2012 de  regizorul italian Nanni Moretti alaturi de creatorul de moda Jean Paul Gaultier, actritele Hiam Abbass, Emmanuelle Devos, Diane Kruger, regizoarea Andrea Arnold, actorul Ewan McGregor si regizorii Ewan McGregor si Raoul Peck.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies