marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Bond se intoarce!

Actorul Daniel Craig alias agentul 007 revine in cel de-al 23-lea film din seria James Bond, programat sa apara pe marile ecrane pe 9 noiembrie 2012, informeaza accesshollywood.com.

James Bond se intoarce!

articole relationate

Producatorii francizei James Bond impreuna cu managerii de la studiourile MGM, Michael G. Wilson si Barbara Broccoli au anuntat aparitia urmatoarei pelicule, dupa doi ani in care continuarea francizei a fost amanata din motive financiare.

Studiourile MGM au intrat in insolventa in noiembrie anul trecut, dar se pare ca acum problemele economice au inceput sa se rezolve.

Actorul britanic Daniel Craig va interpreta pentru a treia oara rolul spionului James Bond, in filmul regizat de Sam Mendes (fostul sot al lui Kate Winslet). Filmarile sunt programate sa inceapa in partea a doua a lui 2011, lansarea lui facandu-se abia in noiembrie anul viitor, la marcarea a 50 de ani de la aparitia pe marile ecrane a primului film din franciza, „Dr. No” (1962).

Ultimele 22 de filme din seria „James Bond” au avut incasari de 1,6 miliarde de dolari in Statele Unite si Canada. Filmul „007 – Partea lui de consolare/Quantum of Solace” (2008) a inregistrat 586 de milioane de dolari, iar „Casino Royale”(2006), in care si-a facut debutul Daniel Craig in rolul celebrului spion britanic, a avut vanzari de 594 de milioane de dolari.

Vezi aici VIDEO!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies