marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Bond, seducator si periculos. Primul teaser trailer pentru Spectre iti taie respiratia 

S-a lansat primul teaser trailer pentru Spectre, noul film din seria James Bond, ce urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an. Daniel Craig arata la fel de periculos si seducator in rolul celui mai popular spion.

James Bond, seducator si periculos. Primul teaser trailer pentru Spectre iti taie respiratia

James Bond este bantuit de propriul trecut in primele imagini din Spectre. In primul teaser, fanii descopera ca James Bond este din nou urmarit de un dusman, care ii stie un secret din trecut. Fara sa divulge prea mult, trailerul ii pune in asteptare pe fani, mai ales ca arata si cateva cadre, dar nevizibile, in care apare si Christoph Waltz, despre care presa a scris ca va juca rolul negativ central.

 

Noul film din seria James Bond, cu Daniel Craig, va fi cel mai scump de pana acum, infomeaza Hollywood Reporter. Informatiile au aparut in presa dupa ce hackerii au spart conturile de email ale sefilor studiourilor Sony, cel care distribuie pe piata de film filmele din seria James Bond.

 

SPECTRE ar beneficia de un buget de 300 de milioane de dolari, o suma uriasa, pe care cei de la MGM ar fi vrut sa o reduca, asa cum reiese din mailurile dintre cei de la MGM si Sony, studiourile care il produc, respectiv il distribuie pe piata.

 

 

 

Presedintele MGM, Jonathan Glickman, a trimis un memo intern in luna noiembrie a anului trecut, in care specifica suma bugetului alocat pentru SPECTRE, adica 300 de milioane de dolari, o suma uriasa si mult mai mare fata de precedentul film, Skyfall, care a avut buget de doar 210 de milioane de dolari. In final, Skyfall a devenit unul dintre cele mai profitabile fime ale anului si singurul din serie cu incasari de 1 miliard de dolari.

 

 

"Suntem constienti ca noile filme se bazeaza pe cele vechi si ca oamenii au asteptari si pretentii mari. Dar totusi, trebuie sa reducem putin costurile. Nu e vorba de zgarcenie aici" a spus Glickman, care a incercat sa reduca bugetul la 250 de milioane de dolari.

 

Spectre va fi lansat in cinematografe incepand cu 6 noiembrie 2015.

 



Modifică setările cookies