marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Cameron se muta in Noua Zeelanda pentru a filma Avatar 2: continuarea filmului cu cele mai mari incasari din istorie a fost amanata din nou

James Cameron  il copiaza pe regizorul Peter Jackson si se muta in Noua Zeelanda pentru a lucra la Avatar 2 si Avatar 3 pe care le va filma simultan.

James Cameron se muta in Noua Zeelanda pentru a filma Avatar 2: continuarea filmului cu cele mai mari incasari din istorie a fost amanata din nou

Regizorul in varsta de 62 de ani a vorbit cu cei de la The New York Times, care au dezvaluit faptul ca James Cameron se va muta in Noua Zeelanda unde a cumparat deja o proprietate.


Cineastul care a regizat primele doua filme cu cele mai mari incasari din istorie "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari) a inceput sa lucreze la scenariile urmatoarelor doua filme din seria Avatar si a marturisit ca inca nu stie daca va mai exista si un al patrulea film. Cert este ca Avatar 2 nu va ajunge in cinematografe mai devreme de 2015, asa cum anuntase initial acesta.

Cameron planuieste sa locuiasca in Noua Zeelanda cel putin jumatate de an,  timp in care vor decurge filmarile la cele doua continuari. Este posibil ca o parte dintre filmari sa se realizeze la studiourile din Wellington ale regizorului Peter Jackson, in timp ce compania Weta Digital se va ocupa de efectele speciale. In vara anului trecut, James Cameron si cei de la Twentieth Century Fox au inchiriat studiouri in Manhattan Beach, California pentru filmarile la continuarea de la Avatar.


Regizorul a declarat in luna mai ca in urmatorii 6 ani nu va mai fi interesat de niciun alt  film sau scenariu. "Sunt ocupat, ma aflu in perioada Avatar. Realizez Avatar 2, Avatar 3 si Avatar 4. Nu voi produce alte filme. Nu sunt interesat sa iau alte scenarii", a spus acesta intr-un interviu mai vechi pentru New York Times.
 


James Cameron a dezvaluit deja ca actiunea celui de-al doilea film se va produce pe o alta planeta din acelasi sistem solar ca cel din Pandora. Avatar 2 este anuntat de James Cameron pentru 2015-2016 iar Avatar 3 il va urma la distanta de un an.  Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare.  Cameron vrea sa filmeze pentru Avatar 2 cu 48 de cadre pe secunda, la fel cum a facut-o si regizorul Peter Jackson pentru The Hobbit.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies