marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Franco si Seth Rogen ii parodiaza pe Kanye West si Kim Kardashian: clipul care a ajuns viral pe internet

James Franco si Seth Rogen au devenit probabil cele mai cautate vedete pe internet in ultimele 2 zile, dupa ce au recreat videoclipul nou al lui Kanye West, in care apare si iubita sa, Kim Kardashian. Cei doi comedianti apar in ipostaze hilare intr-un clip ce a facut inconjurul internetului in ultimele zile.

James Franco si Seth Rogen ii parodiaza pe Kanye West si Kim Kardashian: clipul care a ajuns viral pe internet

 

 

In timp ce Franco il interpreteaza pe macho-man Kanye West, Rogen este o Kim Kardashian cu bustul gol hilara. Cei doi comedianti au parodiat videoclipul „Bound 2” al rapper-ului Kanye West in care apara alaturi de logodnica sa, Kim, in pozitii indecente si scandaloase pe o motocicleta in Marele Canyon  Cu toate ca cei doi au facut mare valva in lumea internetului imediat cu postarea clipului pe Youtube, Kim Kardashian a reactionat pozitiv si le-a trimis un mesaj de felicitari pe Twitter.


Conform celor de la Pitchfork, Seth Rogen si James Franco si-au intrecut limitele morale in tentativa lor de reproduce, intr-o varianta comica si hilara, fiecare moment din videoclipul original: Franco isi incordeaza muschii, iar Rogen isi dezveleste pletele capilare si cele de pe piept, secventele lor cu imbratisari patimase dezvaluind o pasiune incendiara.

 

 

 

 

Clipul intitulat „Phase 3”, porneste cu explicatia: „In timp ce erau pe platourile de filmare ale noului lor film, The Interview, James Franco si Seth Rogen si-au gasit inspiratia pentru a recrea cel mai nou videoclip favorit al lor.” Kim Kardashian chiar l-a felicitat pe Rogen prin intermediul contului sau de Twitter.
   

In prezent, Rogen si Evan Goldberg, colaboratorul sau indelungat, se ocupa de scrierea, producerea si regizarea peliculei „The Interview” pentru compania Columbia Pictures. Filmul va prezenta povestea complotului dintre o gazda de emisiune TV si a producatorul ei pentru asasinarea primului ministru al Coreei.

 

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies