marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Franco vrea sa regizeze un film dupa "Zgomotul si furia", de William Faulkner, ce actor celebru ar putea juca rolul principal

Actorul James Franco vrea sa regizeze un film dupa romanul din 1929 al lui William Faulkner "Zgomotul si furia" si doreste sa il includa in distributia acestei adaptari pe John Hamm, starul serialului "Mad Men".

James Franco vrea sa regizeze un film dupa Zgomotul si furia , de William Faulkner, ce actor celebru ar putea juca rolul principal


James Franco va fi regizor si actor in aceasta productie si este dispus sa isi muleze programul dupa cel al starului din "Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men". Hamm ar trebui sa joace rolul lui Compson in filmul a carui actiune are loc in anii '20, prezentand o familie de aristocrati, informeaza contactmusic.com.

"Suntem in grafic, dar mai trebuie puse la punct cateva detalii, pana ne vom simti siguri pe proiect", a spus starul de 35 de ani.

Scenariul este semnat de James Franco, alaturi de Matt Rager, producatorii sperand ca filmarile vor incepe in toamna.

 

 James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci si pentru dorinta de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja in domenii diverse - a regizat cateva documentare si scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat in proiecte teatrale si de dans experimental, a organizat expozitii de arta si isi continua studiile superioare la cateva universitati americane. Totodata, in 2012, Franco si-a facut debutul si in industria muzicala cu albumul "MotorCity".

 

James Franco a interpretat rolul principal in filmul regizat de Danny Boyle "127 Hours", pentru care a fost nominalizat, in 2011, la premiile Oscar. Actorul american a putut fi vazut si in "Mananca roaga-te iubeste/ Eat Pray Love", "Milk - Pretul curajului", "Crazy Night", "Planeta Maimutelor: Invazia", dar si in rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Paianjen/ Spiderman".

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies