marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James McAvoy, batut si plin de sange pe platourile filmului Trance. Filmul e facut de Danny Boyle, omul verii in Anglia dupa ce a regizat ceremonia de deschidere a Olimpiadei

Actorul scotian James McAvoy a fost surprins plin de sange pe platourile celui mai recent proiect al regizorului Danny Boyle. Imaginile au fost facute publice chiar de cineastul britanic care a postat pozele pe pagina sa personala de Facebook.

James McAvoy, batut si plin de sange pe platourile filmului Trance. Filmul e facut de Danny Boyle, omul verii in Anglia dupa ce a regizat ceremonia de deschidere a Olimpiadei

James McAvoy ( 33 de ani) cunoscut pentru rolurile din "The Chronicles of Narnia"(2005), "The Last King of Scotland" (2006), X-Men: First Class (2011) a terminat de filmat pelicula "Trance" a regizorului Danny Boyle chiar inainte de startul Olimpiadei.


Danny Boyle a postat de curand pe pagina sa de Facebook imagini cu actorul imbracat intr-un costum gri si cu fata acoperita de sange fals. Regizorul a fost unul dintre cele mai aclamate nume in aceasta vara gratie spectaculoasei ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra pe care a regizat-o.


Filmul in care James McAvoy joaca alaturi de Rosario Dawson si Vincent Cassel este un remake al thriller-ului britanic de televiziune cu acelasi titlu din anul 2001, care a fost scris si regizat de catre Joe Ahearne.


 

"Trance" ii are in centrul actiunii pe un asistent la o mare casa de licitatii Simon (James McAvoy), un experimentat hot de tablouri Aiden (Vincent Cassel) si un medium care se pricepe la hipnoza Elizabeth (Rosario Dawson). Cei doi barbati pun la cale un jaf, insa atunci cand Simon, complicele lui Aiden, se loveste la cap si devine amnezic nu-si mai aminteste unde este pastrata valoroasa pictura pe care grupul de hoti intentiona sa o sustraga.

Aiden il suspecteaza pe Simon ca face joc dublu si ca incearca sa il traga pe sfoara mimand pierderea de memorie, motiv pentru care recurge la serviciile mediumului Elizabeth pentru a patrunde in mintea bulversata a acestuia. Barbatii incep sa dezvolte cu aceasta relatii neobisnuite.

 

Boyle, premiat cu Oscar pentru Slumdog Millionaire (2008),  a intampinat probleme serioase dupa ce Michael Fassbender si Colin Firth au refuzat roluri in film din cauza programelor lor aglomerate,  insa a gasit rapid inlocuitorii perfecti: James McAvoy si Vincent Cassel. Filmul se va lansa in 2013.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies