marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Wan a dezvaluit o noua imagine din Fast and Furious 7: ce masina va conduce Jason Statham in cel mai asteptat film al seriei

James Wan continua sa ii incante pe fani cu imagini noi de la filmarile peliculei Fast and Furious 7. Zilele aceastea, regizorul a postat o imagine cu un super bolid, masina eroului negativ, interpretat de Jason Statham.

James Wan a dezvaluit o noua imagine din Fast and Furious 7: ce masina va conduce Jason Statham in cel mai asteptat film al seriei

"Eroul meu negativ conduce o masina incredibil de tare" a fost mesajul regizorului pe Twitter, unde a postat si imaginea cu bolidul.

Masina este un Aston Martin, care, cel mai probabil, va fi condusa de Jason Statham, in cel de-al saptelea film al seriei. Jason Statham isi face debutul in franciza cu Vin Diesel, unde va interpreta rolul fratelui personajului jucat de Luke Evans in Fast and Furious 6. Pentru unii dintre fani, acesta este cel mai asteptat film al francizei si abia asteapta sa vada confruntarea dintre Vin Diesel si Statham. Cei de la Worstpreviews scriu totusi ca masina ar mai putea apartine personajului jucat de Kurt Russell, care ca fi si el pe urmele lui Dominic Toretto (Vin Diesel).
 

 

 

 

 

Fara sa fi aparut inca o informatie oficiala, se pare ca Kurt Russell ar urma sa interpreteze rolul fratelui Jess, un personaj din primul film care a fost ucis in casa personajului jucat de Vin Diesel. Fast and Furious 7 va fi creat sub comanda lui James Wan, cunoscut pentru seria Saw si The Conjuring. Intr-un interviu acordat pentru Entertainment Weekley, acesta a oferit cateva idei despre ce se va intampla in Fast and Furious 7 ale carui filmari vor incepe la sfarsitul acestui an.
 

"In acest moment, sunt in proces de realizare a secventelor de actiune, lucrez la idei si concretizez lucrurile pe care vreau sa le creez cu personajele. Este foarte distractiv", a declarat Lin.

 


 

La inceputul lui iunie, Universal Pictures a anuntat ca Fast and Furious 6 a devenit filmul din istoria studioului care a urcat cel mai rapid spre pragul de 500 de milioane de dolari. Pana  pe 6 iunie, filmul a cumulat 180,3 milioane de dolari in America de Nord si 342,2 milioane de dolari pe plan international. Incasarile din 6 iunie au dus filmul peste pragul de 500 de milioane de dolari.


Fast and Furious 7
ar urma sa fie lansat pe 11 iulie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies