marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Lee Curtis: “Celebritatea l-a omorat pe Michael Jackson”

Actrita Jamie Lee Curtis, care si-a facut debutul pe marile ecrane de la o varsta frageda, este de parere ca celebritatea timpurie l-a omorat pe Michael Jackson.

Jamie Lee Curtis: “Celebritatea l-a omorat pe Michael Jackson”

Desi, recent, s-a speculat ca Michael ar fi murit din cauza medicamentelor puternice pe care le lua pentru a scapa de durerea provocata de incidentul din 1984, cand parul i-a luat foc in timp ce filma o reclama pentru Pepsi, Lamie este de alta parere.

“Incidentul in care i-a luat parul foc a fost doar punctul de pornire pentru problema sa medicamentele”, a marturisit Curtis citata de FemaleFirst.

Faptul ca a fost in atentia presei inca de cand era mic l-a distrus. Putini copii, a caror tinerete este folosita pentru placerea altora, nu sunt marcati pe viata. Parintii sunt arareori invinovatiti de caderea nervoasa suferita de copiii lor, pentru ca, de obicei, agentii si avocatii lor sunt primii care ii ‘omoara’. Aceasta durere suferita de tinerele staruri trebuie distrusa, nu tolerata sau examinata”, a adaugat actrita.

Insasi actrita a marturisit ca a apelat la medicamente pentru a scapa de durerea provocata de o operatie estetica, iar astfel, a devenit dependenta de morfina.

Am apelat la morfina ca sa scap de cruda realitate si sunt convinsa ca asa a facut si Michael Jackson. Eu pot spune ca sunt norocoasa pentru ca am scapat de aceasta dependenta. Din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre Michael”, a mai spus Jamie Lee.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies