marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jane Fonda, dezvăluiri fără perdea la 85 de ani

Legendara actriță și vedetă de televiziune a dat strălucire ultimei seri de festival de film pe Riviera Franceză.

Jane Fonda, dezvăluiri fără perdea la 85 de ani
Ediţia a 76-a a Festivalului de film de s-a încheiat cu un palmares previzibi şi binemeritat. Trofeul Palme d’or i-a revenit filmului „Anatomie d’une chute“/„Anatomia unei căderi“, semnat de cineasta franceză Justine Triet, care a devenit astfeș a treia femei din istoria festivalului laureată a premiului suprem.
 
„Este filmul cel mai intim pe care l-am făcut vreodată“, a declarat Justine Triet, co-scenaristă alături de iubitul ei, primind trofeul Palme d’or de la actriţa americană Jane Fonda, venită pe Croazetă prima oară în 1963, „an în care mulţi dintre voi, din sală, nu eraţi încă născuţi“, după cum a Fonda însăși în discursul ei.
 
De altfel, Jane Fonda are multe povești picante, unele chiar pe care le-a ținut până acum pentru ea. Ea a povestit într-un episod recent al emisiunii „Watch What Happens Live”, că regizorul francez René Clément i-a făcut propuneri indecente în timpul filmării thriller-ului lor din 1964 „Joy House”, unde i-a avut ca parteneri în acest film pe Alain Delon şi Lola Albright.


 
Premiată cu un Oscar, actrița i-a povestit gazdei Andy Cohen că „Ei bine, a vrut să se culce cu mine pentru că a spus că personajul trebuie să aibă un orgasm în film şi că trebuie să vadă cum sunt orgasmele mele. A spus-o în franceză şi m-am prefăcut că nu înţeleg. Am poveşti pentru tine, puştiule, dar nu avem timp“, a mai spus Jane Fonda.


 
Și, ce-i drept, la Cannes a mai „scăpat“ o poveste de culise. Una despre un alt partener al său, Robert Redford. „Nu-i plăcea să se sărute. Nu i-am spus niciodată nimic despre asta. Și el era mereu într-o dispoziție proastă, iar eu credeam mereu că este vina mea. El este o persoană foarte bună. Are doar o problemă cu femeile“, a spus ea despre Redford, cu care a jucat în patru filme, primul dintre ele, „The Chase“, având premiera în 1966.  Mai recent, Fonda și Redford au jucat împreună în 2017 în drama romantică „Our Souls at Night“, produsă de Netflix, în care cei doi au interpretat rolul unor văduvi între care se creează o legătură profundă.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies