marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jane Fonda e prima doamna a Americii intr-un film despre un valet de la Casa Alba

Actrita americana Jane Fonda o va interpreta pe Nancy Reagan, vaduva fostului presedinte american Ronald Reagan, intr-un film regizat de Lee Daniels, care se va intitula "The Butler".

Jane Fonda e prima doamna a Americii intr-un film despre un valet de la Casa Alba

Filmul are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Alba timp de 34 de ani. Forest Whitaker si David Oyelowo vor face parte si ei din distributia acestui proiect cinematografic.  Liam Neeson si John Cusack i-ar putea interpreta pe Lyndon B Johnson si Richard Nixon.


Eugene Allen si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani.


Nancy Reagan este vaduva fostului presedinte american Ronald Reagan, care a detinut aceasta functie intre anii 1981 si 1989.


Celebra pentru pasiunea ei pentru moda, Nancy Reagan a fost criticata aspru de presa si opinia publica americana, in timpul primului mandat prezidential al sotului ei, pentru faptul ca a indraznit sa inlocuiasca vesela de la Casa Alba, care fusese platita din donatii private.


Lee Daniels a regizat drama "Precious: Based on the Novel Push by Sapphire", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar in 2009.Jane Fonda a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 1979, pentru rolul din "Intoarcerea acasa", si in 1972, pentru partitura din "Klute".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies