marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jane Seymour, una dintre cele mai atragatoare actrite britanice: cum arata Dr Quinn la 61 de ani

La 61 de ani este inca frumoasa, fiind considerata una dintre cele mai atragatoare actrite care au stiut sa-si pastreze zambetul sarmant si inocenta din privire. Arata la fel de bine ca in tinerete si se bucura de noile sale succese.Recent actrita a terminat filmarile la comedia produsa de BBC - Austenland.

Jane Seymour, una dintre cele mai atragatoare actrite britanice: cum arata Dr Quinn la 61 de ani

Premiata cu 2 Globuri de Aur,  fosta Bond Girl si-a expus ieri picturile intr-o expozitie din Illinois, Wentworth Gallery. Deloc obosita, Jane Seymour nu doar ca a lansat carti si isi continua cariera in film si televiziune, insa in acelasi timp picteaza si da dovada de o mare forta creatoare.


Actrita care in 2000 a primit Ordinul Imperiului Britanic va lansa la finalul anului comedia Austenland unde joaca alaturi de Keri Russell, Jennifer Coolidgean si Bret McKenzie. Filmul spune povestea unei femei obsedate de cartile lui Jane Austen si care calatoreste pentru a-si gasi barbatul perfect.


Actrita s-a intoars in aceasta luna  in universul filmelor James Bond. Revista Instyle a promovat seria filmelor James Bond printr-un pictorial cu o parte din actritele care au intrepretat rolul feminin principal intr-un film ce il are in prim-plan pe celebrul agent. Pe lista se inscriu: Berenice Marlohe, Michelle Yeoh, Maud Adams, Olga Kurylenko, Carey Lowell, Talisa Soto, Tanya Roberts, Britt Ekland, Jane Seymour, Teri Hatcher si Caterina Murino.


Jane Seymour a fost casatorita de patru ori si are patru copii. Tatal primilor doi copii, Sean (1986) si Katherine (1982) este David Flynn cu care a avut o casnicie din 1981 pana in 1992, iar din 1993 este casatorita cu James Keach (scriitor) si sunt parintii a doi gemeni (Johnny Stacy si Kristopher Steven), veniti pe lume in 1995.



Primul ei rol major a fost in anul 1970 intr-o drama de razboi, "Singura cale", iar in 1973 este remarcata in serialele de televiziune "The Onedine Line" si seria "Frankenstein: The True Story". Faima internationala o cunoaste cu personajul fata Bond din filmul "Live and Let Die" in acelasi an. In 1980 o gasim in drama romantica "Undeva, candva", alaturi de Christopher Reeve pentru ca imediat, in anul urmator, sa apara in filmul "La est de Eden", dupa romanul lui J. Steinbeck, rol ce i-a adus un Glob de Aur in 1982.


Cariera ei in seriale de televiziune este presarata cu distinctii si premii, fiind incoronata ca "Regina a mini-serialelor". In 1988 cu rolul din "Onassis: The Richest Man in the World" castiga un premiu Emmy si apare in "War and Remembrance", unde interpreteaza personajul Natalie Henry, o evreica - americanca prinsa in Cel de-al Doilea Razboi Mondial, un serial bazat pe romanul lui Herman Wouk, remarcat pentru descrierea exacta a Holocaustului. In 1989, Jane Seymour apare in filmul de televiziune "Revolutia Franceza", unde interpreteaza rolul reginei Maria Antoaneta, alaturi de cei doi copii ai sai, Sean si Katherine, ca fiind copiii reginei.
 


Din 1993 si pana in 2001, ani ce pot fi numiti ai succesului deplin, apare in serialul "Dr. Quinn", unde alaturi de actorul Joe Lando este eroina principala a filmului, interpretand rolul unui medic dedicat suferintelor omenesti. Pentru interpretarea acestui personaj, iubit de spectatori, castiga in 1996 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune. In 2005 revine pe marele ecran in comedia "Wedding Crashers", dar si in serialul "Smallville".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies