marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

January Jones a suferit o transformare socanta pentru serialul Mad Men. Fanii au ramas fara cuvinte cand au vazut cat de mult s-a ingrasat actrita

Frumoasa Betty interpretata de January Jones s-a intors odata cu indragitele personaje din serialul Mad Men, numai ca fanii au ramas fara cuvinte atunci cand au vazut in ce hal arata actrita in cel mai nou episod.

January Jones a suferit o transformare socanta pentru serialul Mad Men. Fanii au ramas fara cuvinte cand au vazut cat de mult s-a ingrasat actrita

Cand a anuntat ca este insarcinata cu primul ei copil, multa lume s-a intrebat cum vor ascunde realizatorii show-ului sarcina de obiectivul camerelor de filmat. Fanii Mad Men au putut sa o revada pe actrita January Jones in cel mai recent episod din serie, doar ca Betty s-a aratat mai rotunda si mai greoaie decat de obicei, asa ca realizatorii serialului au scornit o explicatie intr-adevar dramatica. Atentie urmeaza spoilere!

In cel de-al treilea episod din sezonul 5 al serialului Mad Men, fosta doamna Draper, actuala sotie a avocatului Henry Francis, s-a intors dupa o absenta de 2 episoade la titlul castigat de regina casnica de gheata.

Fanii au stiut ca este insarcinata, dar nu se asteptau sa o vada atat de plinuta, mai ales in jurul fetei. La ceea ce nu se asteptau fanii deloc este explicatia socanta prin care scenaristii au motivat ingrasarea peste masura a personajului - o tumora la glanda tiroida.

Betty, interpretata de January Jones a reusit sa-si ascunda sarcina fiind filmata pe cat posibil doar de la bust in sus. Episodul a fost regizat de Jon Hamm, actorul care il joaca pe Don Draper, si o prezinta pe Betty ingrijorata de kilogramele in plus pe care le-a asimilat. Acest lucru o determina sa faca o vizita la medic, care in urma unui consult constata ca Betty are o tumora la tiroida, lucru care explica kilogramele in plus, insa aceasta se teme pentru viata ei.

January Jones in noile episoade din Mad Men


Mama a 3 copii, stricta si intransigenta, Betty se framanta, iar in final il suna pe fostul sau sot pentru a discuta despre temerile sale, posibilitatea mortii sale si situatia copiilor lor in eventualitatea unui final tragic.
 

January Jones in noile episoade din Mad Men


Din fericire, se dovedeste ca tumora este benigna, iar Betty revine la vechea sa atitudine. Cand afla ca nu este atat de grav pe cat credea, pentru prima oara vestea kilogramelor o bucura pe Betty. Fanii au fost insa socati de transformarea din serial a vedetei. In unele din scene producatorii au pus-o sa imbrace un costum special sau au folosit o dublura.


Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies