marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto, primul actor care il joaca pe The Joker, dupa Heath Ledger: ce alte staruri celebre de la Hollywood vor juca in Suicide Squad. Afla secretele mega productiei DC Comics

Este oficial: Warner Bros is DC Comics au anuntat cine sunt starurile filmului Suicide Squad, urmatorul mare film DC Comics, dupa Batman v Superman: Dawn of Justice.

Jared Leto, primul actor care il joaca pe The Joker, dupa Heath Ledger: ce alte staruri celebre de la Hollywood vor juca in Suicide Squad. Afla secretele mega productiei DC Comics

Will Smith, Tom Hardy, Margot Robbie si Jared Leto sunt primele nume confirmate pentru filmul cu supereroi, anunta Hollywood Reporter. Pe langa distributia de vis, fanii vor avea si o surpriza de proportii: Jared Leto, premiat cu Oscar in 2014 pentru rolul secundar din "Dallas Buyers Club", il va juca pe celebrul The Joker. Astfel, Leto este primul actor care joaca acest erou negativ, de la Heath Ledger incoace.
 

Filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".


Jared Leto il va juca pe The Joker si va avea misiunea extrem de dificila de a se ridica la inaltimea genialitatii lui Heath Ledger, in "The Dark Knight". The Joker este arch-nemesis-ul lyui Batman, un pshipoat care declanseaza haosul, insa fanii actorului Jared Leto sunt convinsi ca starul se va descurca perfect, oferind o interpretare originala. Actorul de 42 de ani este cunoscut pentru rolurile dificile si atent alese in cariera, care intotdeauna au pus in valoare personaje neobisnuite, dar pe care publicul le uita cu greu. Va fi interesat de urmarit in Suicide Squad cum va fi el integrat in  "gasca de antieroi" mai ales in operatiunile secrete. Filmul va prezenta si relatia dinamica dintre el si partnera sa Harley Quinn, interpretat de Margot Robbie.

 

Will Smith il va juca pe Deadshot. Asa cum sugereaza si numele, Deadshot este un super erou cu o precizie letala, dar si cu abilitati cibernetice.  El a inceput ca asasin platit, dar acum, ca face parte din "Suicide Squad" isi doreste sa moara intr-un mod artistic. Dar, tinand cont de numele mare care il va juca, e posibil ca povestea sa fie mai mare in film.

Margot Robbie, noua senzatie de la Hollywood dupa ce a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wall Street, o va juca pe letala Harley Quinn. Ea are cunoscuta candva ca Harleen Quinzel, psihiatra Jokerului, in perioada in care acesta se afla in Arkham Asylum. Pana la urma, aceasta i-a devenit iubita si partenera.  Ea este cunoscuta pentru abilitatile ei fizice de gimnasta, dar si pentru personalitatea plina de umor.

 


Tom  Hardy revine in universul super eroilor. Dupa ce l-a jucat pe Bane in The Dark Knight Rises, acesta il va juca pe Rick Flagg in "Suicide Squad". Rick Flagg provine dintr-o familie de militari si este singurul din echipa care nu are nicio infractiune la activ.  Jai Courtney va juca rolul lui Boomerang, iar Care Delevingne o va juca pe Enchantress, o vrajitoare cu puteri speciale.

 

 

"Suicide Squad" se va lansa in cinematografe pe 5 august 2016.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies