marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Bourne se intoarce. Jeremy Renner il face uitat pe Matt Damon in continuarea trilogiei de un miliard de $

Jason Bourne se intoarce... intr-un fel. Jeremy Renner arata ca-l poate face uitat pe Matt Damon in filmul care preia actiunea de la finalul lui The Bourne Ultimatum din 2007. Jeremy Renner care joaca un personaj nou arata cat de dur poate fi intr-un nou trailer al filmului produs de Universal.

Jason Bourne se intoarce. Jeremy Renner il face uitat pe Matt Damon in continuarea trilogiei de un miliard de $

Jeremy Renner  are de infruntat  un dusman mai periculos ca niciodata interpretat de Edward Norton. “The Bourne Legacy”, a patra productie a seriei Bourne, prezinta povestea agentului secret Aaron Cross (Jeremy Renner) care trebuie sa infrunte o misiune periculoasa pe fondul unei lumi plina de conspiratii, secrete si acte de tradare.

Aaron Cross este un agent modificat genetic aflat pe fuga de cei care l-au transformat intr-un criminal cu sange rece. In misiunea sa acesta apeleaza la un om de stiinta interpretat de Rachel Weisz care detine cheia salvarii sale.


Arhitectul povestii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia urmatorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm si a strans incasari de aproape 1 miliard de dolari pe plan international: ”Mostenirea lui Bourne”. Tony Gilroy mai are la activ doar doua filme si este mai celebru ca scenarist decat in rol de regizor.


Scenaristul-regizor dezvolta universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o poveste originala care ne face cunostinta cu un nou erou (Jeremy Renner), a carui supravietuire este pusa in pericol de evenimentele din primele trei filme din serie.


In ”Mostenirea lui Bourne”, lui Jeremy Renner i se alatura nou-venitii Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach si Oscar Isaac, in timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn si Scott Glenn isi reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.


Tony Gilroy imbogateste universul creat de Robert Ludlum cu o poveste originala in care introduce un nou erou: in prim plan nu se mai afla Bourne, eroul trilogiei interpretat de Matt Damon, ci un nou agent CIA pe nume Aaron Cross. Asa ca avem de-a face cu un fel de spin-off iar actiunea nu exclude total din poveste prezenta originalului Bourne, care cine stie, poate va reveni intr-o productie viitoare.

Filmul se lanseaza in cinematografe pe 3 august 2012



Modifică setările cookies