marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham se bate cu James Franco intr-un film produs de Sylvester Stallone

Jason Statham va juca alaturi de James Franco intr-un film, care va fi produs de Sylvester Stallone.

Jason Statham se bate cu James Franco intr-un film produs de Sylvester Stallone

Cei doi actori Sylvester Stallone si Jason Statham, celebri in lumea cinematografica datorita performantelor din filmele de actiune, vor face echipa pentru a treia oara, pentru un nou proiect, intitulat „Homefront”.


Statham il va interpreta pe Phil Broker, un fost agent DEA care se muta cu familia intr-un orasel linistit, insa cineva din trecut sau se intoarce sa-l bantuie. James Franco este personajul negativ al filmului si il va interpreta pe un lord al drogurilor.

Jason si Sylvester au mai colaborat impreuna in filmele "The Expendables". De data aceasta, Statham interpreteaza rolul principal, in timp ce Stallone este scenarist si producator. Filmul va fi regizat de Gary Fleder („Kiss The Girls”, „Things To Do In Denver When You’re Dead”).


Homefront este produs de Millenium Films, iar filmarile vor incepe in luna septembrie. Statham are deja doua filme care vor fi lansate in 2013, "Hummingbird" si "Parker".

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies