marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Javier Bardem se transforma in pirat: actorul se afla in negocieri pentru rolul capitanului Blackbeard, intr-o noua ecranizare a romanului Peter Pan

Actorul spaniol Javier Bardem ar putea interpreta rolul negativ al capitanului Blackbeard intr-o noua ecranizare a romanului cu Peter Pan pentru copii, scris de J.M.Barrie.

Javier Bardem se transforma in pirat: actorul se afla in negocieri pentru rolul capitanului Blackbeard, intr-o noua ecranizare a romanului Peter Pan


Javier Bardem, in varsta de 44 de ani, se pregateste sa interpreteze rolul capitanului Blackbeard, intr-o ecranizare bazata pe povestea lui Peter Pan, baietelul care poate sa zboare si nu imbatraneste niciodata. Filmul va fi produs de Warner Bros., in regia lui Joe Wright ("Mandrie si prejudecata", 2005), si va fi conceput ca un prequel al povestii originale, ca in "Batman - Inceputuri" (2005), informeazacontactmusic.com.


Noul film despre Peter Pan va urmari aventurile unui baietel orfan care se lupta cu piratii, pentru a salva tinutul natal al lui Peter, Taramul de Nicaieri (Neverland).


Greg Berlanti, cunoscut pentru crearea personajului Arrow din emisiunea cu acelasi nume, se va ocupa de productie, iar scenariul ii apartine lui Jason Fuchs.


Studiourile Warner Bros. sunt foarte entuziasmate de acest proiect, care a devenit "o prioritate", conform site-ului hollywoodreporter.com.


Personajul lui Peter Pan, creat de scriitorul scotian J.M. Barrie, a fost subiectul de inspiratie pentru numeroase productii, printre care si un film de animatie cu acelasi nume, produs de Walt Disney in 1953.


Steven Spielberg a regizat un sequel, adaptat liber dupa cartile lui J.M. Barrie - "Hook" (1991), cu Dustin Hoffman in rolul capitanului de pirati - iar Columbia Pictures a produs filmul "Peter Pan" in 2003.


In paralel, actorul si producatorul Channing Tatum lucreaza la un film despre Peter Pan, intitulat "Pan", pentru casa de productie rivala Columbia Pictures, cu Joe Roth in rolul principal.
Actorul Javier Bardem a fost nominalizat la Oscar in 2001 pentru rolul "Viata si epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls" (2000) si a obtinut prestigioasa statueta in 2007, pentru rolul din "Nu exista tara pentru batrani/ No Country for Old Men", regizat de fratii Joel si Ethan Coen.


In 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculina la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat in 2011 si la premiul Oscar.
Starul spaniol s-a remarcat si in alte pelicule de succes, precum "Vicky Cristina Barcelona", "Dragoste in vremea holerei", "Fantomele lui Goya", "Colateral", "Marea dinlauntru/ Mar Adentro" si "Sange fierbinte".


Pe 8 noiembrie 2012, Javier Bardem a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies