marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jean-Claude Van Damme, dupa 20 de ani in rolul care l-a facut celebru: prima imagine din Soldat Universal 4

Unul dintre cele mai populare filme de actiune ale anilor '90 revine in aceasta primavara pe marile ecrane cu partea a patra.

Jean-Claude Van Damme, dupa 20 de ani in rolul care l-a facut celebru: prima imagine din Soldat Universal 4

Toti cei care au vazut de cel putin 3 ori Soldat Universal, vor fi incantati sa-l revada pe Jean-Claude Van Damme ( 51 de ani) intr-unul din cele mai faimoasa roluri ale sale. 

Cateva imagini din Soldat Universal 4 unde actorul joaca alaturi de Dolph Lundgren (54 de ani) si-au facut aparitia pe net iar fanii au fost cuceriti de noul look al lui Van Damme.

Cu un buget de 11 milioane de dolari, Universal Soldier: A New Dimension se va lansa in mai 2012 si este regizat de John Hyams. 

Filmul apare la fix 20 de ani de la lansarea primei pelicule din serie. Povestea a doi fosti soldati americani Van Damme si Dolph Lundgren, care se ucid unul pe celalalt in timpul razboiului din Vietnam si a caror dusmanie nu inceteaza nici dupa moarte a facut incasari mondiale de peste 100 de milioane de dolari de  la lansare.

Nebunia "Muppets" loveste din nou. N-o sa-ti vina sa crezi ce produse au scos americanii

Luc Devreux si Andrew Scott sunt transformati in super-luptatori fara memorie, care, daca sufera stricaciuni, pot fi usor reparati intr-un laborator mobil, unde temperatura este mentinuta sub limita inghetului. In ciuda actiunii lipsite de complexitate, pelicula face parte din filmele de actiune care nu-si pierd din farmec odata cu trecerea anilor si a ajuns un punct de referinta in carierele celor doi actori.



Soldat Universal a fost criticat la lansare in 1992 fiind considerat o clona a lui Terminator, insa pelicula a ajuns extrem de populara in afara Statelor Unite si a fost urmata de 3 continuari: Universal Soldier: The Return (1999), Universal Soldier: Regeneration (2009) si Universal Soldier: A New Dimension ( 2012).

Jean-Claude Van Damme avea 32 de ani iar Dolph Lundgren 35 de ani la lansare peliculei in 1992: cei doi au starnit atunci un adevarat scandal la Festivalul de la Cannes unde au mimat o bataie in public pentru a promova filmul: initial toata lumea a crezut ca se bat pe bune.


Filmele din seria Soldat Universal:

Universal Soldier (1992)
Regie: Roland Emmerich
Distributie:Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Ally Walker
Buget: 23 de milioane $
Incasari: 101 milioane $


Universal Soldier: The Return (1999)
Regie: Mic Rodgers
Distributie:Jean-Claude Van Damme, Bill Goldberg, Heidi Schanz
Buget: 45 de milioane $
Incasari: 11 milioane $


Universal Soldier: Regeneration (2009)
Regie: John Hyams
Distributie: Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme, Andrei Arlovski
Buget: 14 de milioane $


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies