marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jean-Claude Van Damme la fel de impunator si la 51 de ani: "Pot sa bat mai bine ca oricine in acest moment"

Jean-Claude Van Damme se pregateste pentru lansarea celui mai nou film, The Expendables 2, un film care ii aduna la un loc pe monstrii sacri ai productiilor de actiune.

Jean-Claude Van Damme la fel de impunator si la 51 de ani: Pot sa bat mai bine ca oricine in acest moment

Aflat la Madrid, pentru premiera filmului in Spania, Van Damme le-a demonstrat celor prezenti la eveniment ca este intr-o forma fizica foarte buna. La un moment dat, actorul de 51 de ani si-a ridicat camasa, lasand la vedere un abdomen perfect lucrat. In plus, pentru a fi si mai convingator, Van Damme a facut si cateva miscari de arte martiale cu care a reusit sa impresioneze audienta.

Procinema.ro te trimite la film: castiga 10 invitatii duble la The Expendables 2


Filmul, care prezinta povestea unei bande de mercenari old-school condusa de Stallone, anunta un nou action-hero blockbuster. Noua productie a lui Simon West ii aduce pentru prima oara impreuna pe Arnold Schwarzenegger (64 de ani), Sylvester Stallone (65 de ani), Bruce Willis (56 de ani) si Chuck Norris (71 de ani). Sunt starurile care au redefinit filmele de actiune, iar productiile lor adunate (peste 160 la numar) se lauda cu incasari de peste 7,5 miliarde de dolari.


Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune.

 


Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata  eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele. Filmul are un buget estimat de 100 de milioane de dolari, iar in Romania va fi lansat pe 31 august.


Cu toate ca se afla in plin turneu de promovare la The Expendables 2, Jean-Claude Van Damme nu a uitat de un subiect mai vechi, realizarea unui remake al filmului Bloodsport. Desi se vorbeste din ce in ce mai des despre acest proiect, se pare ca in planurile acestuia nu se afla si actorul care a facut istorie in prima parte.

 


"As vrea sa joc in acest film ca antrenor, dar cred ca nu ma vor. Regizorul stie ca Bloodsport este un proiect de succes si vrea a obtina tot succesul pentru el. Stiti la ce ma refer. Este dureros, dar poate se vor razgandi. Ar fi grozav, deoarece in acest moment pot sa bat mai bine ca oricine", a declarat Van Damme.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies