marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jerry Seinfeld face misto de Donald Trump!Vezi cat castiga pe episod magnatul american in Celebrity Apprentice!

Magnatul american cu o avere de aproape 3 miliarde de dolari ( conform Forbes) si-a pus in cap o mare parte din actorii de la Hollywood dupa ce si-a facut publice pretentiile politice si a inceput sa-l atace pe presedintele Obama!

Jerry Seinfeld face misto de Donald Trump!Vezi cat castiga pe episod magnatul american in Celebrity Apprentice!

Donald Trump plasat de sondaje in fruntea republicanilor pentru alegerile din 2012 castiga 6 dolari pe secunda si 175.000 de dolari pe zi.

Doar show-ul The Apprentice ( Ucenicul) care a debutat in 2004 si a avut un succes colosal ii aduce acum un salariu de 3 milioane de dolari pe episod ( in varianta Celebrity Apprentice) facandu-l una dintre cele mai bine platite personalitati din industria televiziunii americane.

Jerry Seinfeld, Whoopi Goldberg si Robert De Niro sunt doar cativa din actorii care i-au sarit in cap miliardarului dupa atacurile sale la adresa lui Obama.


"Il iubesc pe Donald Trump.Toti comedienii il iubesc.Daca Dumnezeu le-ar da comedienilor puterea de a inventa un personaj  - acesta ar fi Donald Trump" a declarat ironic Jerry Seinfeld.

Acum cateva zile omul de afaceri a fost criticat de Robert De Niro:

"N-o sa dau nume, dar ce fac anumiti oameni in ultimul timp. E o nebunie! Spun lucruri despre oameni fara nicio sustinere. Adu dovezi inainte sa spui anumite lucruri despre oameni"
cu referire la faptul ca Trump pune la indoiala ca Barack Obama s-a nascut in Hawaii, ceea ce i-a permis sa candideze la presedintia Statelor Unite.

Raspunsul lui Trump a venit repede: "L-am urmarit pe De Niro de-a lungul anilor si imi place cum joaca, dar cand ma uit la el ca da interviuri si alte lucruri, nu avem de-a face cu Albert Einstein.”
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies