marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jeff Bezos a fost adoptat, la vârsta de 4 ani, de un cubanez, se arată în filmul său biografic

Pelicula biografică „Bezos: The Beginning“, cu Emilio Estefan ca protagonist, a avut premiera luni la Miami.

Jeff Bezos a fost adoptat, la vârsta de 4 ani, de un cubanez, se arată în filmul său biografic
Produs de Marcus Lemonis, „Bezos: The Beginning“ îi are în rolurile principale pe Armando Gutierrez, în rolul lui Jeff, și pe Emilio Estefan Jr. în rolul lui Miguel Bezos, tatăl cubanez adoptiv al omului de afaceri.
 
Marți, Emilio Estefan a postat câteva fotografii și videoclipuri de la premieră alături de soția sa, artista Gloria Estefan. Filmul se bazează pe cartea „Zero to Hero“ de Tashena Banks și îl urmărește pe Jeff Bezos după ce renunță la slujba sa de manager de fonduri speculative, împrumută bani de la tatăl său și se mută în cealaltă parte a țării împreună cu soția sa de atunci, MacKenzie Scott, pentru a-și împlini visul de a crea cel mai mare magazin online de cărți din lume.
 
Într-o postare anterioară, Emilio Estefan și-a împărtășit emoțiile legate de interpretarea lui Mike. „Mike reprezintă dragostea necondiționată pe care un tată o are pentru fiul său și familia sa, dragostea unică pe care părinții o simt pentru copiii lor“, a scris el într-o postare.
 
„Când mi-au prezentat proiectul, mi-a plăcut la nebunie! Cred că m-au chemat din cauza accentului meu“, a glumit muzicianul devenit actor. „Dar realitatea este că m-am identificat imediat cu Mike“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

„Filmul arată cum, la începuturile sale, Amazon se referea doar la cărți“, spune Armando Gutierrez, care îl interpretează pe viitorul miliardar în film. „Dar chiar și în primele sale prezentări despre companie, chiar înainte ca aceasta să se numească Amazon, el a discutat de mai multe ori despre cum, folosind acest site pentru a vinde prin internet, ai putea vinde potențial tot ceea ce a existat vreodată. Așa că a văzut potențialul la începutul anilor '90, chiar și atunci când tehnologia nu exista pentru a indexa acel volum de lucruri.“


 
Filmul este disponibil pe Amazon Video, Google Play și iTunes și are o notă de 4,6/10 pe IMDb.
 
FOTO: Instagram


Modifică setările cookies