marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston a impresionat cu fizicul sau la Spike TV Guys Choice Awards. Cum a aparut imbrcata actrita care va juca rolul unei prostituate in We're the Millers

Prezenta la Spike TV Guys Choice Awards, Jennifer Aniston a impresionat cu tinuta pe care a purtat-o, fiind una dintre principalele atractii ale serii.

Jennifer Aniston a impresionat cu fizicul sau la Spike TV Guys Choice Awards. Cum a aparut imbrcata actrita care va juca rolul unei prostituate in We re the Millers

Impreuna cu Jimmy Kimmel, actrita in varsta de 44 de ani a prezentat un premiu, iar rochia neagra, scurta si mulata i-a evidentiat atuurile fizice, bratele tonifiate, bustul impresionant si picioarele lungi.

 

"Jimmy, ce an ai avut! Ai prezentat premiile Emmy. Trebuie sa fie atat de amuzant sa intalnesti toate starurile care nu vin la show-ul tau", a glumit Jennifer Aniston.


 

"S-au intamplat o multime de lucruri in viata ta in acest an. Te-ai logodit, dar spre deosebire de situatia mea, nimanui nu-i pasa. Jimmy, te plac, esti un tip grozav, o fiinta umana extraordinara si cel mai amuzant M.F pe care il stim", s-a distrat actrita pe seama lui Jimmy Kimmel.


Devenita celebra cu rolul Rachel din Friends, Jennifer Aniston a devenit rapid una dintre cele mai populare actrite, care a influentat moda in America si pe care fanii o indragesc enorm. Insa, aceasta a marturisit ca acum doua decenii nu era la fel de supla. "Cantaream mai mult, eram mai rotunda si chiar grasuta. Mancam toate prostiile, nesanatos, insa dupa ce am inceput sa lucrez si sa am constant de munca, s-a schimbat tot. Am inceput un regim si yoga" a spus actrita la lansarea cartii instructoarei ei de yoga, Mandy Ingber, care ii este prietena de peste 20 de ani.


 

In acest an, Jennifer Aniston se pregateste pentru lansarea filmului We're Millers, unde joaca alaturi de Jason Sudeikis. In noul rol, actrita are parte de scene provocatoare in care face striptease.

 

In filmul We're the Millers, Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii.

 

Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies