marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston a omagiat-o pe legendara Shirley MacLaine. Rochia cu care a atras toate privirile

Actrita de 43 de ani a fost cea mai frumoasa aparitie la gala AFI Life Achievement Award unde legenda marelui ecran Shirley MacLaine a fost premiata, la 78 de ani, pentru intreaga cariera.

Jennifer Aniston a omagiat-o pe legendara Shirley MacLaine. Rochia cu care a atras toate privirile

Jennifer Aniston( 43 de ani) a fost prezenta alaturi de Meryl Streep (62 de ani) si Melanie Griffith (54 de ani) la gala organizata pentru a o onora pe actrita Shirley MacLaine.


Jennifer Aniston a atras toate privirile intr-o rochie alba si lunga, cu un decolteu generos aratand inca o data de ce revistele din intreaga lume o includ constant in topul actritelor cu cel mai frumos corp din showbiz.


Recent cei de la New York Post au notat ca actrita pregateste alaturi de prietenul ei, actorul Justin Theroux, un film de scurt metraj in care va parodia obsesia paparazzilor fata de cei doi.


Potrivit sursei citate cei doi vor trata teme ca o casatorie a lor sau faptul ca actrita este insarcinata pentru prima data - subiecte de mare inters in randul tabloidelor americane. Filmul va fi si un viral cu care actrita doreste sa promoveze brandul Smartweater pe care Jennifer il reprezinta.



"In viata reala (a vedetelor, n.r.) nu exista chiar atat de multe furturi, obsesii, telefoane date in toiul noptii unor fosti iubiti si infidelitate", a declarat Aniston. "Cele mai multe (dintre articolele din tabloide, n.r.) sunt doar prostii, desi sunt distractive", a adaugat Aniston.

La inceptul saptamanii trecute actrita a fost premiata in cadrul galei MTV Movie Awards cu trofeul pentru cea mai buna ticaloasa, pentru rolul din Horrible Bosses unde intrepreteaza rolul unei sefe stomatolog ce isi hartuieste sexual un angajat.


"Stiti cat de mult am asteptat sa joc intr-un film in care sa arat cat de ticaloasa pot sa fiu? Multa vreme. Ma bucur ca MTV a creat aceasta categorie. Vreau sa multumesc serialului Friends ca m-a lasat sa fiu cuminte si regizorului Seth Gordon ca m-a lasat sa fiu rea" a declarat actrita care pentru 2013 are programate doua filme: un thriller cu Dennis Quaid si o noua comedie -Miss You Already - in regia lui Paul Andrew Williams.


Iarna trecuta, la 42 de ani, fosta nevasta a lui Brad Pitt a fost aleasa "Sexiest Woman of All Time" - cea mai sexy femeie din toate timpurile de revista Men's Health.


Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies