marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston a renuntat la coafura care a creat isterie in randul femeilor din SUA: cum arata acum actrita

Jennifer Aniston este recunoscuta pentru coafurile ei aparen simple, dar costisitoare si care au lansat de fiecare data noi trenduri in randul femeilor din SUA. Milioane de femei o copiaza, iar acum actrita si-a afisat noul look.

Jennifer Aniston a renuntat la coafura care a creat isterie in randul femeilor din SUA: cum arata acum actrita

GALERIE FOTO  Transformarea lui Jennifer Aniston de-a lungul carierei

In anii '90, atunci cand o juca pe Rachel Greene in serialul Friends, coafura lui Jennifer Aniston era cea mai populara. Toate femeile din America isi doreau sa arate ca ea. Desi parea o coafura simpla, actrita investea zeci de mii de dolari  in parul ei. Vezi aici imaginile

In ultmii 20 de ani, Aniston a fost cea care a dat trendul in randul coafurilor din SUA. Actrita de 44 de ani a socat zilele trecute dupa ce a aparut cu o noua frizura.


"Ma plictisisem. Am luat o decizie de moment, ma uitatm la televizor, am facut o poza si i-am trimis-o stilistului meu. Era timpul sa fac o schimbare, mai ales ca trebuie sa il protejez de la atata vopsit si produse cosmetice" a spus actrita pentru revista Vogue.

 

 

Cei de la Daily Mail scriu ca Jennifer Aniston si-ar fi gasit inspiratia chiar din noul ei film, We're The Miller. Actrita apare in mai multe ipostaze, inclusiv cu parul brunet scurt, in timpul unor scene fierbinti de striptease.

 

Jennifer Aniston se reintalneste pe marile ecrane cu Jason Sudeikis in comedia We're the Millers, dupa ce anul trecut cei doi au jucat in Horrible Bosses. In filmul  We're the Millers, Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii.


Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies