marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston, asa cum nu ai vazut-o niciodata: insarcinata cu tripleti

Nimeni nu se astepta sa o vada pe Jennifer Aniston gravida cu tripleti.

Jennifer Aniston, asa cum nu ai vazut-o niciodata: insarcinata cu tripleti

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!


Nu este vorba despre un nou film al actritei de 43 de ani, ci despre o reclama la apa SmartWater pe care vedeta o sustine de cativa ani. Jennifer nu s-a sfiit sa exploateze obsesia publicului pentru o sarcina a vedetei, mai ales dupa ce si-a anuntat logodna cu actorul Justin Theroux si a aparut in spotul pubicitar gravida cu tripleti.

Aniston, cunoscuta pentru comediile pe care le-a lansat pe banda rulanta in ultimii ani,  nu s-a putut desprinde de umorul tipic american nici in recentul spot publicitar. La un moment dat, in reclama vedeta se intreaba, mangaindu-si burtica: "Ce fac micutii mei tripleti?"

Presa americana a speculat spatamana trecuta ca actrita se va casatori cu Justin Theroux in decembrie in Los Angeles. Actrita inca nu a terminat filmarile la comedia "We're the Millers" unde joaca rolul unei prostituate ce se da drept sotia personajului interpretat de Jason Sudeikis, un traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii.


Printre proiectele de viitor ale actritei se mai numara o comedie cu accente negre unde va juca alaturi de Dennis Quaid si John Hawkes, precum si comedia romantica "Miss You Already" unde va aparea alaturi de Toni Collette.



Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies