marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston dezvaluie cum isi mentine corpul perfect la 45 de ani: “Daca yoga nu ar fi existat, as fi inventat-o eu!”

Jennifer Aniston, actrita in varsta de 45 de ani care uimeste la fiecare aparitie cu forma sa fizica impecabila, a dezvaluit pentru The Examiner ca arma sa imbatabila impotriva stresului sunt exercitiile fizice si meditatia. “Fac 20 de minute de meditatie zilnic. Asta imi tonifica trupul si imi linisteste mintea. Daca yoga nu ar fi existat, as fi inventat-o eu!”, afirma actrita.

Jennifer Aniston dezvaluie cum isi mentine corpul perfect la 45 de ani: Daca yoga nu ar fi existat, as fi inventat-o eu!

Sedinte de 90 de minute de yoga combinata cu exercitii cardio si de tonifiere, de trei ori pe saptamana plus fitness in restul zilelor au transformat-o Jennifer Aniston intr-una dintre vedetele cu trupul cel mai invidiat. Perierea pielii in fiecare zi, folosirea cremelor de protectie pentru ochi si evitarea carbohidratilor fac parte din ritualul zilnic de frumusete al lui Jennifer Aniston.
   
 

 

 

 

 

 


Insa actrita a marturisit ca are si placeri vinovate: “Mancarea care imi place atat de mult incat o mananc si daca o scap pe jos sunt nachos! Prajesc chiar eu chipsurile. Iau o tortilla, o tai triunghiuri  pe care le arunc apoi in ulei de cocos incins!”, a recunoscut actrita.
   

Telespectatorii Pro Cinema o pot vedea pe Jennifer Aniston de luni pana joi, de la ora 21:00 in serialul “Prietenii tai”.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies